Ce ținute poartă fashionistele în această primăvară. 35 de idei

Ai nevoie de inspirație pentru ținutele tale de primăvară? Descoperă ce outfit-uri aleg influencerițele și fashionistele pentru acest sezon
Când vine vorba de ținute noi, cu toții avem nevoie din când în când de puțină inspirație. Iar ținutele purtate influencerii și fashionistele de pe Instagram sunt întotdeauna o sursă bună de inspirație, cu atât mai mult la începutul fiecărui sezon.

Outfit-urile fashionistelor pentru această primăvară se remarcă prin câteva elemente definitorii pe care le vedem tot mai des în această perioadă, și care ne oferă câteva indicii asupra pieselor și accesoriilor pe care ne putem baza sezonul acesta.

Citește și: Ce sandale se poartă în 2021.
Cele mai importante 10 tendințe


Hainele colorate și imprimeurile îndrăznețe sunt la tot pasul în această primăvară.

Combinațiile puternice de culori bloc, precum fucsia și roșu, roz pal și oranj delicat sau verde lime și albastru par să fie favoritele fashionistelor în această perioadă. Dacă nu ești obișnuită să porți piese colorate, aceste combinații sunt un punct de pornire excelent, care îți vor face ținutele să pară sofisticate și pline de personalitate. 

Fashionistele optează și pentru purtarea imprimeurilor diferite în cadrul aceleiași ținute, pentru un efect statement interesant.
De exemplu, asocierea dintre imprimeul în carouri și cel floral poate fi observată tot mai des în cadrul ținutelor postate pe Instagram. 

Pentru un look în tonuri neutre, rochiile de primăvară în nuanțe delicate, asociate cu papuci mules eleganți sau cu pantofi sport masivi reprezintă o altă abordare populară în rândul fashionistelor.

Descoperă în galerie 35 de idei pentru ținute de primăvară inspirate de fashioniste.
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod