Ce să porți de Crăciun chiar dacă stai acasă? 40 de ținute frumoase și confortabile

Crăciunul 2020 este diferit de toate celelalte Crăciunuri pe care le-am sărbătorit de-a lungul anilor.
În locul meselor întinse în jurul cărora se strângea de obicei toată familia extinsă, de la părinți, bunici, nepoți și până la veri, prieteni sau chiar vecini, anul acesta vom petrece doar cu cei care locuiesc alături de noi. Va fi dificil din multe puncte de vedere, mai ales dacă ești obișnuită să petreci alături de multe persoane dragi.

Dacă lipsește atmosfera de petrecere, ce te face să simți că este Crăciunul și nu o zi ca oricare alta? Ei bine bradul împodobit, preparatele spefice acestei sărbători și nu în ultimul rând ținuta. Chiar dacă ai impresia că este ultimul lucru pe care ar trebui să-l faci, faptul că îți alegi o ținută frumoasă de Crăciun îți va oferi o stare de bine și te va ajuta să intri în acea atmosferă festivă.
Să nu mai vorbim de faptul că ai de pus selfie-uri frumoase pe rețelele de socializare, o altă „tradiție” modernă, dar și că probabil vei vorbi prin videocall cu toți cei dragi care nu pot fi alături de tine.
Poți îmbina utilul cu plăcutul în ceea ce privește ținutele pentru Crăciun 2020. Este simplu să faci o ținută confortabilă de casă să arate precum un outfit elegant atent construit. 

Iată câteva idei pentru ținute de Crăciun frumoase și confortabile:


Top elegant și jeanși

Cea mai simplă combinație, care poate fi în același timp lejeră și elegantă, este asocierea dintre o bluză sofisticată și o pereche de jeanși. Alege cămășile din voal, bluzele decorate cu paiete, cristale, perle sau volane.
De asemenea, materialele cu străluciri metalice, catifeaua și satinul oferă o alură festivă și se potrivesc perfect de sărbători.

Rochie tricotată

Rochiile tricotate sunt în tendințe deja de luni bune și par să fie preferatele fashionistelor când vine vorba de ținutele lejere și feminine care pot fi purtate în casă. Sunt în trend în special rochiile tricotate cu lunii verticale, care creează un efect vizual de alungire.

Rochie din catifea

Catifeaua este materialul emblematic pentru ținutele de Crăciun. Este sofisticat și are o strălucire discretă care îi oferă o alură prețioasă, ce se asortează de minune cu perioada festivă. Alege nuanțe reprezentative pentru Crăciun, așa cum sunt tonurile de roșu bordeaux sau verde smarald.

Top negru și fusta sau pantaloni în nuanțe metalice

O altă asociere simplă și interesantă este cea formată din fustă sau pantaloni în nuanțe metalice de argintiu sau auriu și un top negru. Contrastul de culori este unul puternic și interesant, ideal pentru o ținută de sărbători.
De asemenea, fustele plisate arată excelent în nuanțe metalice și sunt o investiție bună, pentru că nu se vor demoda prea curând.

Pulover supradimensionat și rochie de vară

Vrei să incluzi rochiile tale vaporoase de vară și în ținutele pentru sezonul rece? O opțiune este aceea de a purta o rochie subțire cu un pulover supradimensionat. Acest look se potrivește cel mai bine cu rochiile furou, care sunt realizate de obicei din materiale cu aspect prețios, pe care să le completezi cu un pulover în aceeași culoare. Vei obține o ținută monocromatică foarte frumoasă, ideală pentru Crăciun.
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod