În urmă cu 4 ani nu știa să coasă, iar acum creează peste 100 de ținute pe an. 35 de rochii spectaculoase

Sarah Hambly este un designer vestimentar autodidact, care a învățat să coasă în urmă cu doar patru ani.
A descoperit tainele acestei meserii cu ajutorul mamei sale și din tutorialele pe care le-a găsit pe YouTube și Pinterest, devenind tot mai bună cu fiecare încercare și greșeală.

Dar chiar dacă experiența sa în domeniu este una scurtă, Sarah nu duce lipsă de talent. Ea reușește să facă de la zero orice ținută, iar rochiile sale arată spectaculos.

Se pricepe foarte bine să creeze costume de film, rochii de bal, rochii de mireasă, având până în prezent un portofoliu impresionant.
Numai anul acesta, Sarah a creat 113 ținute. 

Citește și: Rochiile uimitoare pe care un tată le creează pentru fiica sa. A învățat singur să croiască și să coasă


Pe 14 decembrie, creatoarea de modă a publicat pe Tweeter imagini cu toate rochiile pe care le-a creat anul acesta, de la unele inspirate din Harry Potter, altele inspirate din filme de epocă sau chiar de astrologie. Postarea sa a devenit rapid virală, reușind să acumuleze peste 335.000 de like-uri.

Tânărul designer vestimentar demonstrează că orice pasiune poate fi transformată în meserie dacă muncești și nu renunți chiar dacă faci greșeli.
Rochiile sale au devenit virale, iar acum Sarah Hambly are și mai multe comenzi. 

Descoperă câteva dintre cele mai frumoase creații ale sale.

Foto: Instagram Sarah Hambly
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod