Ce pantofi se poartă în toamna 2020. Modele în tendințe

Modul în care privim pantofii s-a schimbat radical de-a lungul acestui an. După ce am petrecut câteva luni purtând pe rând papuci de casă, teniși sau șlapi, ideea de a purta pantofi frumoși și interesanți este mai atrăgătoare ca niciodată. Află ce pantofi se poartă în toamna 2020.
Dacă înainte ți se părea un coșmar să porți pantofi cu toc o zi întreagă, acum probabil că îți este dor de astfel de zile. Faptul că am stat mai mult în interior în ultimele șase luni ne-a deschis tuturor apetitul pentru investiții în materie de haine, pantofi și accesorii. 

Din fericire, măsurile restrictive s-au mai redus și putem petrece mai mult timp afară, ceea ce înseamnă că avem din nou ocazia de a ne concentra asupra noilor trenduri. În ceea ce privește încălțămintea, pantofii cu detalii din lanțuri, cei în stil Mary-Jane sau bocancii cu talpă groasă într-o culoare diferită se numără printre noutățile acestei toamne.
Sunt tendințe pe care le propun atât marile case de modă, cât și brandurile accesibile, iar fashionistele și starurile le-au adoptat deja.

Citește și: Trucuri pentru a lărgi pantofii. Funcționează de fiecare dată!

Bottega Veneta, unul dintre brandurile favorite ale celebrităților, propune pentru acest sezon pantofi cu detalii din lanțuri delicate, dar și botine cu talpă colorată. Victoria Beckham, Proenza Schouler și mulți alții par să fie adepții cizmelor peste genunchi, în timp ce versiuni moderne ale pantofilor Mary-Jane au putut fi observate în cadrul prezentărilor Prada sau Miu Miu.

Pantofi cu detalii din lanț

Pantofii accesorizați cu elemente din lanțuri delicate sau supradimensionate se numără printre principalele trenduri ale acestei toamne.
Fie că sunt fixate în jurul gleznei precum o baretă, fie că decorează pur și simplu anumite zone ale pantofului, acest detaliu este elementul cheie pentru toamna 2020 și este prezent în cadrul multor creații ale brandurilor celebre.

Talpă în culori contrastante

Talpa în culori diferite față de partea superioară a bocancilor pare să fie cel mai cool trend al acestui an în materie de încălțări. Vedete precum Hailey Bieber au adoptat deja acest look. Cel mai des vei vedea talpa în nuanțe de roșu, bej, galben sau chiar talpa transparentă, în contrast cu partea superioară. Este un stil statement care se potrivește cel mai bine cu pantofii cu talpă dreaptă, masivă, dar îl vei putea vedea și în cazul altor tipuri de pantofi, fie că sunt botine, bocanci, cizme sau pantofi sport.

Pantofi în stil Mary Jane

Acești pantofi sunt unii clasici în adevăratul sens al cuvântului, fiind un model vechi ce revine cu regularitate în tendințe.
Îi recunoști după bareta transversală specifică. În toamna 2020, pantofii de tip Mary Jane sunt reinventați și îi vom putea vedea în varianta cu detalii deosebite precum perle, cristale, lanțuri sau ținte. Sunt modificări și la nivelul tocului, pantofii cu talpă înaltă și toc gros fiind în tendințe în această toamnă.

Cizme peste genunchi

Cizmele peste genunchi au putut fi observate în colecțiile pentru toamnă-iarnă 2020/2021 ale Bottega Veneta sau Victoria Beckham. Dacă anii trecuți s-au purtat cizmele până la nivelul genunchilor, anul acesta cizmele mai lungi au parte de o revenire în forță.
Le vei putea purta cu rochii, jeanși skinny sau fuste scurte. 
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod