8 piese vestimentare și accesorii din anii 2000 care sunt din nou la modă

Poate îți amintești de topurile scurte, bandanele și ținutele din denim care se purtau în anii 2000. Sunt numai câteva dintre influențele acelei perioade care au revenit în trend anul acesta.
Descoperă zece piese vestimentare și accesorii din anii 2000 care sunt din nou în tendințe:

Papucii Crocs


Unul dintre principalele avantaje ale acestor papuci este acela că sunt cât se poate de confortabili, deși aspectul nu este punctul lor forte. Au apărut în urmă cu două decenii și în anul 2009 brandul a fost la un pas să dea faliment. Dar au revenit în forță, iar acum există într-o varietate imensă de culori și modele, astfel că sunt din nou în tendințe.

Citește și: 10 vedete care au purtat rochii transparente pe covorul roșu


Pălăriile de pescar


Aceste pălării au devenit cât se poate de faimoase în anii '80 datorită hip hop-ului, iar în anii 2000 rapperul Jay-Z a reușit să le facă și mai populare. Pălăria de pescar a fost din nou „resuscitată” de celebrități și în acest an, fiind purtată de staruri precum Bella Hadid, Kylie Jenner și Billie Eilish.

Clamele fluture


Accesoriile pentru păr sunt reprezentative pentru anii 2000: cu cât erau mai multe, cu atât mai bine. Clamele fluture se numărau printre favoritele adolescentelor și nu numai, fiind purtate de vedete chiar și pe covorul roșu.
În prezent sunt din nou în tendințe, dar de această dată este vorba despre forme mai rafinate.

Pantalonii cu talie joasă


Iubiți de unii și detestați de alții, pantalonii cu talie joasă au fost un trend important în anii 2000. Starurile muzicii pop, printre care Christina Aguilera și Britney Spers i-au transformat în piesele lor semnătură, iar vedete precum Bella Hadid sau Hailey Bieber i-au readus în trend în prezent.

Treningurile


Pandemia a jucat un rol important în revenirea treningurilor în tendințe. Hainele confortabile de casă au devenit de nelipsit în timpul perioadelor de carantină, astfel că treningul a revenit la gloria de altădată.
Dacă în trecut erau la modă seturile din velur, în nuanțe intense, acum se poartă cele din bumbac confortabil, în tonuri neutre sau culori pastelate.

Bandanele


Eșarfele și bandanele erau la mare căutare în anii 2000, iar multe adolescente le purtau pe post de accesorii pentru păr. În prezent, eșarfele și bandale sunt folosite de fashioniste pe post de topuri sexy, legate în jurul bustului.

Ochelarii de soare colorați


Ochelarii de soare, aceste accesorii foarte utile care completează perfect orice ținută de zi, sunt disponibili iar în culorile intense care erau în tendințe în urmă cu 20 de ani. Lentilele și ramele colorate adaugă un plus de originalitate look-ului, devenind accesorii statement indispensabile pentru oricine este cu adevărat pasionat de modă.

Ținute all denim



Unii iubesc acest stil, alții îl detestă. Este vorba despre look-ul all denim, atât de popular în anii 2000.
Vedete precum Victoria Beckham, Naomi Campbell, Britney Spears și Justin Timberlake au creat unele dintre cele mai memorabile momente din lumea modei și a muzicii în acea perioadă cu ajutorul unei astfel de ținute. În urmă cu câțiva ani, ținuta all denim a revenit în tendințe, după mult timp în care a fost considerată o gafă majoră de stil.

Foto: brightside.me

Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod