7 perechi de pantaloni care se poartă în acest sezon

Pantalonii din stofă sunt din nou în tendințe, în special cei albi sau crem, iar blugii largi au devenit deja piese de bază în ținutele fashionistelor. Află ce pantaloni se poartă în acest sezon
Unul dintre trendurile cheie ale sezonului primăvară-vară 2021 din cadrul colecțiilor propuse de marile case de modă este caracterizat de croieli lejere, ce includ pantaloni de costum reinventanți, mai largi, și din materiale confortabile. Designeri precum The Row sau Louis Vuitton au propus pantalonii largi, cu o croială de tip costum și talie înaltă, de obicei prevăzută cu o curea clasică din piele. Acest trend de pe podium a fost preluat rapid de cumpărători, în special de influenceri și fashioniste care i-au inclus în ținutele lor șic și in același timp lejere.

Iată ce pantaloni se poartă în acest sezon:


Pantalonii tricotați și pantaloni de casă cu aspect elegant

Știi acele perechi de pantaloni confortabile și lejere pe care le-ai purtat prin casă în perioada de pandemie? Ei bine, creatorii de modă s-au gândit că sunt potriviți și pentru ținute sofisticate de zi, cu mici schimbări care îi transformă total.
De exemplu, pantalonii tricotați, care au linii verticale și o croială largă arată excelent, la fel și cei din jerseu, care sunt la fel de elastici și lejeri, dar au talie înaltă și o pensă verticală ce amintește de pantalonii de costum. 

Citește și: Cum să porți fusta plisată în această vară. 40 de idei


Pantalonii bej sau crem

Sezonul acesta se poartă în special pantalonii de culoare crem sau bej, care inspiră și mai multă eleganță și se integrează cu succes în ținutele de vară. Vor arăta excelent în asociere cu cămăși, topuri scurte și pot fi incluși și în ținutele pentru birou.

Pantalonii kaki

Dacă ești în căutarea unei perechi de pantaloni casual, care să fie o alternativă perfectă pentru jeanși, atunci ai nevoie de cel puțin o pereche de pantaloni kaki.
Această culoare nu este tocmai una la care ne-am gândi pentru lunile de vară, însă adevărul este că arată foarte bine și inspiră un aer retro care amintește de anii '90 și începutul anilor 2000.

Pantalonii negri de costum

O pereche de pantaloni negri, simpli, cu o croială clasică, reprezintă o investiție pe termen lung pentru garderoba ta. Nu se demodează niciodată și reprezintă „baza” unei ținute în care poți include un top statement. În acest sezon îi poți purta cu orice tip de încălțăminte - pantofi sport, sandale pescărești sau șlapi din piele. Vei crea un contrast interesant de stiluri.

Pantalonii gri, cu pense în talie

Dacă vrei să adopți trendul pantalonilor largi, atunci poți alege o pereche de pantaloni cu talie înaltă și pense, care creează acel efect de ținută lejeră și în același timp sofisticată.
Se poartă în special pantalonii din stofă gri, care amintesc de eleganța unui costum, dar care pot fi incluși cu succes în orice ținută de zi sau chiar office.

Jeanșii largi

Blugii lejeri sunt vedetele acestui sezon datorită unor designeri precum Balenciaga sau Victoria Beckham. Au de obicei o croială de tip „mom jeans”, cu talia înaltă, dar mult mai largi în zona tivului.

Pantalonii cu imprimeu

Pantalonii cu imprimeuri se fac, de asemenea, remarcați sezonul acesta. Vom observa în special imprimeuri geometrice, repetitive, ce par inspirate din stilul anilor '60 și '70. Îi poți include cu ușurință în ținutele tale de vacanță și în cele pentru timp liber, fiind versatili și ușor de asortat, mai ales dacă optezi pentru un imprimeu în alb și negru sau culori neutre.

Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod