6 idei de ținute interesante în care să incluzi tricoul alb

Tricoul alb, o piesă vestimentară de bază din garderoba celor mai multe femei, este adesea nedreptățit, fiind considerat banal și plictisitor. Dar ținutele stylish pe care le poți obține cu un tricou alb demonstrează contrariul.
Există o mulțime de variante în care poți purta un tricou alb. Una dintre ținutele casual clasice este cea formată din tricou alb și jeanși, însă această piesă vestimentară poate fi inclusă în outfit-uri smart casual sau chiar și în cele office. De asemenea, este un element de bază în bagajul de vacanță pentru că te ajută să creezi o mulțime de look-uri cu aspect lejer și relaxat. Iată șase ținute în care să incluzi tricoul alb:

Costum și tricou



Să asociezi un tricou alb cu un sacou și pantaloni din stofă este o nouă abordare care te va ajuta să obții o ținută interesantă.
Înlocuiește cămașa albă cu un tricou alb și vei crea rapid o ținută smart casual sau office.

Citește și: 10 ținute confortabile de vară cu piese pe care le ai deja

Tricou alb și fustă în carouri



Această combinație este ideală pentru vară, iar fashionistele par să se fi îndrăgostit de ea. Leagă tricoul în partea din față atunci când optezi pentru o fustă cu talie înaltă. Vei crea acel efect de alungire care îți pune talia în evidență și te face să pari mai înaltă.
Poți completa ținuta cu sandale cu talpă joasă, papuci mules sau teniși.

Tricou alb și top transparent



În ultima perioadă, influencerii din lumea modei au făcut o pasiune pentru topurile transparente. Acestea se potrivesc perfect cu tricourile albe și îți permit să creezi un outfit stratificat original și modern.

Tricou alb și fustă albă



Să asociezi un tricou alb cu o fustă albă este combinația perfectă dacă îți dorești o ținută fresh de vară. Sezonul acesta se poartă ținutele inspirate de echipamentele retro de tenis, așa cum sunt fustele de tenis scurte, ce includ pantaloni scurți.

Tricou alb și compleu din fustă și sacou



O altă variantă de a include tricoul alb în ținutele tale atunci când porți un costum este aceea de a-l purta cu un compleu format din fustă și sacou.
Fashionista Emmanuelle Koffi a ales un compleu în carouri, format din fustă scurtă și sacou, în asociere cu un tricou alb. Pentru un aer modern și actual, poți să completezi ținuta cu o pereche de pantofi sport albi.

Tricou alb și fustă cu imprimeu



Este una dintre ținutele clasice de vară, care arată întotdeauna perfect. Poartă tricoul tău alb cu o fustă cu imprimeu floral, animal print sau abstract și completează cu o pereche de teniși, papuci mules sau sandale cu talpă joasă.
Tricoul alb va pune perfect în valoare imprimeul fustei.
 
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod