5 tendințe de primavară pe care Bella Hadid și Hailey Bieber deja le poartă

Gata! A venit, în sfârșit, ziua în care poți să muți puloverele groase în spatele dulapului și să aduci cât mai la vedere bluzele din materiale vaporoase – acelea care te fac să te simți ușoară ca un fulg – rochiile, dar și ochelarii de soare.
Chiar daca vremea capricioasa nu ne permite sa eliberam cuierul, gecile imblanite si paltoanele grele pot fi acum inlocuite cu paltoane de primavara (trenciuri) sau geci subtiri.

Mai mult, daca esti in plin proces de schimbare a stilului vestimentar si doresti sa te reinventezi (pentru ca asta este sentimentul pe care primavara ti-l ofera), cele 5 tendinte pentru primavara 2022 vin perfect in ajutorul tau.

Jeansii largi


Daca ai fost adolescenta anilor’90, inceputul anilor 2000, atunci stii exact ce inseamna baggy jeans. Aaliyah, Beyonce, Britney Spears si Avril Lavigne sunt doar cateva dintre artistele de peste hotare care au adus in prim-plan acest trend.

Atentie: baggy jeans nu sunt nici boyfriend jeans, nici mom fit, ci chiar “mama” acestor doua versiuni. Sunt blugii largi pe care ii purtau „baietii rai” in aceeasi perioada. In 2022, Hailey Bieber ii introduce in tinutele smart-casual, in combinatie cu tricou si palton de primavara.

Trenciul clasic


Trenciul este o piesa vestimentara versatila, usor de introdus atat in outfit-uri elegante, cat si sport sau smart casual. Se poarta primavara si toamna, fiind cel care reuseste sa faca fata temperaturilor capricioase, atunci cand pleci de acasa dimineata pe racoare, la pranz este cald, iar seara se racoreste iar – mai exact, atunci cand nu stii cum sa te imbraci pentru ca nu stii niciodata ce ti-a pregatit vremea.

Trenciul este un articol care nu se demodeaza si este de pastrat la vedere in fiecare an. Citeste continuarea pe andreearaicu.ro

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod