10 tendințe în modă lansate de Jennifer Aniston în „Friends”. Sunt încă de actualitate

Rachel Green, personajul interpretat de Jennifer Aniston în îndrăgitul serial „Friends”, a fost timp de zece ani o sursă de inspirație în materie de modă și frumusețe, în perioada 1994-2004.
Deși au trecut 16 ani de când s-au încheiat filmările pentru „Prietenii tăi”, trendurile vestimentare lansate de Rachel sunt în continuare populare. Iată câteva trenduri care au devenit populare datorită personajului interpretat de Jennifer Aniston:

Top scurt și fustă cu talie înaltă



Jennifer a purtat acest look în episodul patru din primul sezon. Pentru că i-a plăcut foarte mult și s-a simțit confortabil în această ținută, actrița a folosit look-ul și în episodul 19 al aceluiaș sezon. Topul scurt și fusta cu talie înaltă reprezintă o combinație vestimentară la care apelează numeroase fashioniste în prezent.

Fusta în carouri



Carourile sunt întotdeauna în tendințe, dar fustele cu acest imprimeu au avut parte de o revenire puternică în trend anul acesta.
O ținută sexy purtată de personajul Rachel din Friends este fusta mini în carouri, petrecută, asociată cu o helancă albă.

Citește și: Kate Middleton a purtat o rochie de 40 de lei în timpul unei videoconferințe


Top strălucitor transparent



Bluzele din materiale transparente, cu o strălucire discretă, amintesc de moda anilor '80-'90, care influențează puternic trendurile din ultimii ani. Jennifer a purtat un astfel de top într-un episod din sezonul doi.

Accesorii statement



După ce începe să lucreze în domeniul modei, ținutele lui Rachel devin tot mai sofisticate. De la coliere supradimensionate și până la cravata purtată sub un top cu umerii goi, accesoriile sunt cele care oferă originalitate outfit-urilor sale.

Haină peste sacou

Purtarea stratificată a hainelor este un truc pe care fashionistele îl folosesc adesea.
Iar personajul lui Jennifer Aniston se poate lăuda că a contribuit la apariția acestui trend în urmă cu aproape 20 de ani. Rachel a purtat o haină gri închis deasupra unui sacou negru cu dungi subțiri.

Piese din dantelă

Dantela nu se demodează niciodată. O demonstrează ținutele cu piese din dantelă purtate de Rachel în popularul serial de comedie, dar și cele purtate de fashionistele din prezent. Nu vei da niciodată greș dacă alegi o bluză sau o rochie cu detalii din dantelă, în special pentru ținutele elegante și cele de seară.

Look monocromatic

Ținutele în aceeași culoare au un aspect elegant și sofisticat, fiind potrivite pentru orice ocazie. Nu doar că arată excelent, dar creează în același timp un efect vizual de alungire și subțiere. 

Rochie peste bluză sau cămașă

Purtarea unei rochii deasupra cămășii sau unui top de tip helnacă este o variantă inedită de a adăuga personalitate ținutei.
De asemenea, este o opțiune bună care îți permite să porți rochiile de vară la începutul primăverii sau toamna, când vremea este mai rece. Rachel a purtat un astfel de look în episodul 15 al primului sezon.


Animal print

Imprimeurile animal print, în special cele de tip leopard, au devenit un adevărat look clasic. O demonstrează haina cu imprimeu leopard și rochi cu același imprimeu purtate de Rachel în sezoanele cinci și șase. Astfel de piese sunt în continuare de actualitate, cele mai multe fashioniste având cel puțin o haină cu imprimeu leopard în garderobă.

Jeanșii perfecți

Cele mai multe trenduri vin și pleacă, dar jeanșii care îți vin perfect nu se demodează niciodată.
Personajul lui Jennifer Aniston poartă numeroase ținute interesante care includ jeanșii, ceea ce putem regăsi și în tendințele actuale.

Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod