Rateuri amuzante în lumea modei: 30 de creații vestimentare care nu ar trebui să existe

Nu toți cei care ajung designeri vestimentari au talent. De fapt, unii oameni sunt de-a dreptul „antitalent” când vine vorba de creații vestimentare. Altfel nu s-ar putea explica existanța unor haine și accesorii care sunt pur și simplu de râs.
Astfel de „capodopere” devin virale pe rețelele de socializare și circulă pe Internet ani la rând.

De exemplu, imprimeurile care par în regulă la prima vedere, dar care transmit alte mesaje atunci când o persoană le poartă, precum pete colorate în zona înghinală, cercuri concentrice pe posterior sau floricele plasate complet nepotrivit.

Să nu mai vorbim despre textele care se transformă în adevărate mesaje obsecene atunci când hainele formează pliuri. De asemenea, există și încălțăminte care nu ar trebui să existe, precum sandalele-cizme de cowboy. 

Pe lângă faptul că unele persoane lipsite de inspirație au creat astfel de obiecte vestimentare, surprinzător este că s-au găsit oameni care să le cumpere și să le poarte fără să stea nicio clipă pe gânduri.

Descoperă 30 de imagini cu rateuri de stil care sigur te vor face să râzi.
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod