Top 10 recomandari pentru vara 2008

Anii trecuti, la jumatatea lunii mai obisnuiam sa spunem ca abia asteptam sa vina vara. Anul acesta, sezonul cald a devenit o certitudine si, pentru a fi bine pregatita, este indicat sa fii la curent...
Anii trecuti, la jumatatea lunii mai obisnuiam sa spunem ca abia asteptam sa vina vara. Anul acesta, sezonul cald a devenit o certitudine si, pentru a fi bine pregatita, este indicat sa fii la curent cu tendintele verii 2008.

Fie ca vrei sa mergi la mare, fie ca, dimpotriva, preferi sa-ti petreci concediul de vara pe coastele muntilor, este bine sa nu-ti neglijezi vestimentatia. Trebuie sa fii la moda indiferent de locul in care te afli. Astfel, te respecti pe tine.

Si pentru ca singurii care ne pot spune cu adevarat ce se poarta si ce nu sunt specialistii, i-am rugat pe cei de la Tina R sa realizeze un top 10 al tendintelor din acest sezon.

1. Volum


Se pare ca au revenit in trend obiectele vestimentare care au foarte mult volum. Fie ca sunt fuste scurte sau pana la genunchi, pantaloni trei sferturi, lungi sau foarte lungi, elementele vestimentare la moda in acest sezon sunt cele foarte "infoiate", realizate din materiale care creeaza senzatia de mai mult volum.

2. Sandale


La capitolul incaltaminte, specialistii iti propun sa porti sandale, ca accesoriu perfect valabil in orice situatie. Foarte colorate sau imprimate, platforme, stil gladiator, balerini, decupate in fata, tocuri conice din lemn si nenumarate bretele care se leaga fie la baza gleznei, fie pe picior.

3. Romantism


Stilul romantic este foarte la moda in acest sezon. Avem de-a face cu volanase incretite si o ploaie de flori imprimate pe fuste, rochite, topuri, bluze si accesorii.

4. Retro


Daca nu esti o fire romantica, poti adopta stilul retro, un alt trend in aceasta vara. Poti opta pentru bluzele retro, inspirate din stilul anilor '40, '50, '70, care sunt, de asemenea, imprimate cu motive florale. Sigur vei fi la moda si, mai ales, apreciata pentru gustul tau vestimentar.

5. Picturi creative


Daca esti o fire indrazneata, nu trebuie sa eviti sa porti obiecte vestimentare realizate dintr-un material pictat. Poate fi vorba despre graffiti, pot fi desene naive sau pasteluri colorate, modele complicate. Indiferent ce alegere faci, cu siguranta vei capta atentia tuturor!

6. Tribal


Vrei sa mergi in jungla. Nu? Atunci poti aduce jungla la tine acasa! Iti poti achizitiona obiecte vestimentare care sunt confectionate din materiale cu printuri africane, texturi asiatice, blana sau pene.

7. Jerseuri fabuloase


In aceasta categorie intra rochiile asimetrice, de lungimi maxi sau midi.

8. Transparenta


Acum foarte multi ani, era absolut ireal sa vezi pe cineva purtand o rochie transparenta. Lucrurile s-au schimbat, iar una dintre dovezi este propunerea pe care ti-o fac cei de la Tina R pentru aceasta vara. Ei te sfatuiesc sa porti obiecte vestimentare realizate din materiale diafane, rochii si jachete prin care se intrezareste corpul.

9. Culori citrice


Din punct de vedere cromatic, stai foarte bine daca porti portocaliu, mandarin, culoarea piersicii, galben, auriu si verde lamaie.

10. Regatul purpuriu


Tot din punct de vedere al culorilor, poti opta pentru violet si lila, de la nuante pale la culori puternice.
Designerii ti-au oferit acest articol. www.etinar.ro
 

Comentarii (7)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • ARIANA 26 pe 12 Iun 2008, 22:26
    pleonasm

    P.S. daca nu stii ce inseamna PLEONASM, uita te in dictionar. sau poate nu stii nici ce e ala.

    0
    2

  • ARIANA 26 pe 12 Iun 2008, 22:24
    citeste mai bine mirela

    vad ca nici nu ai inteles ESENTA mesajului meu. se vede cat de desteapta esti. lasa locul altora, sincer. se pare ca tu ai gresit, nu eu

    1
    1

  • adelinabucuresti pe 12 Iun 2008, 22:22
    HA HA

    mai mirela, nu mai te tine de prostii. ca a gresit ariana da, a gresit, dar nu cred ca este o analfabeta. poate tu esti. ma faci sa rad. ai grija de moda ta , poate vei fi mai irezistibila, ca inteligenta,........................... hmmm.

    1
    1

  • ARIANA 26 pe 12 Iun 2008, 22:20
    mirela draga

    prin faptul ca am gresit unele litere asta nu demonstreaza faptul ca sant o analfabeta. si am vazut ca am gresit si la sfarsit folosind un pleonasm " tipar standard". si chiar daca tu tii pasul cu moda in fiecare an, asta nu dovedeste ca esti neaparat o femeie desteapta. stii o vorba? si nebunul se crede sanatos. ciao!!

    1
    1

  • Mirela pe 9 Iun 2008, 09:46
    ariana

    Draga ariana, stii ce se poarta in fiecare an? Femeile destepte si care stiu sa vorbeasca (scrie). Imi pare rau pentru tine, dar nu esti la moda anul asta. Nu-s rea, dar nu suport semi-analfabetii care se mai vor si la moda, dupa "tipar standard".

    0
    2

  • ariana26 pe 6 Iun 2008, 14:22
    ...........

    este adevarat, articolul este bunc, dar asta nu inseamna ca tot ce este la moda, trebue sa porti. sant persoane care anumte "tendinte" ale modei nu le caracterizeaza sau nu le sta bine. trebuie sa te simti in largul tau.,cu hainele pe acre le imbraci sa spunem, ca vara aceasta se poarta portocaliul si sant persoane care aceasta culoare nu le avantajeaza deloc. dar daca poarta o bluza verde, rezultatul este uimitor. asta inseamna ca nu este la moda? eu privesc moda ca pe un tipar standard, dar nu neaparat obligatoriu de urmat.

    0
    2

  • bianca pe 6 Iun 2008, 14:07
    interesant

    interesant articol. se poarta tot ceea ce iti place si te face sa te simti bine asta este parerea mea

    1
    1

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod