Modă: Anda Adam 10 ţinute extravagante

În acest moment, Adam Adam este una dintre cele mai extravagante vedete de la noi. A avut curajul să-şi facă o schimbare de look totală, de la brunet la blond, iar de atunci cota ei s-a ridicat extrem de mult. Ca şi look este poate cea mai occidentală vedetă de la noi, o influenţa deosebită având-o probabil şi faptul că de ani buni mama ei trăieşte în America, ţară în care Anda Adam merge extrem de des.

Ca şi stil, acum, artista o copiază pe Lady Gaga. Asemănările sunt evidente, dar nu supărătoare. Show-uri sale sunt asezonate, pe lângă piese în trend, cu ţinute care mai de care mai extravagante, ieşite din comun, revoluţionare, chiar pentru România.
1 din 11

MAI MULT DESPRE: look, America, Anda Adam, tinute, Lady Gaga
 

Comentarii (11)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Kroshka pe 31 Iul 2011, 23:26
    Sa inebunesti nu alta....unde se duce lumea asta??? ,,Vedeta" pe naiba

    Ku asa ,,prikiduri" huiovie nici nu mi-as permite sa-mi postez poze pe net,rusine adevarata! Sa demonstrezi oamenilor kat de degradata tzie minte. Asta si in kazul Andei Adam. Kiar a ajuns de nimik ,,Glamour"--- mai bine zis Barbie si ce MODA???? Papusa Barbie-makiata,fusta mini,decolteu extravagant,buze mari de mult nu mai este in moda,nu e dekat o bukata de plasma si Anda Adam a ajuns sa ,,parodieze" o papusa... kiar s-a transformat intr-un adevarat Kloun. PUBLICITATE IEFTINA!!!!!

    3
    0

  • Jullieta2000 pe 31 Iul 2011, 17:45
    Mi-e greata

    Anda Adam era o vedeta ft. tare in special cantecele ei in acum cand am vazut aceste tinute mi-am dat seama ca a devenit o vedeta ca celelalte: adica o obsedata de publicitate. In afara de 2 tinute restul sunt o bataie de joc la adresa lumii mondene....care ori cum du pa cum stim cu totii a devenit un subiect de ras pentru toti cei care-l aud.

    1
    1

  • mira86 pe 31 Iul 2011, 14:41
    bleah

    Femeia asta mi-e atat de antipatica. Ca majoritatea ''vedetelor'' de la noi de altfel. Asa se mai chinuie sa fie cineva si sa apara peste tot si sa se bage-n seama si le vezi cu buzele alea umflate si arse la solar si machiate peste masura ,cum se chinuie ele sa vorbeasca asa printre buzite pline de botox si toate plasticele din lume...

    8
    0

  • Andrada pe 31 Iul 2011, 14:28
    stupid

    faceti articole de dragul de-alea face! cu exceptia a 2 poze, toate pozele sunt facute la shootinguri. daca tot vreti sa o asemanati cu lady gaga mai documentati-va si alegeti poze din concerte, nu poze private sau de la shootinguri.

    1
    0

  • kiss pe 31 Iul 2011, 13:18
    anda adam

    si sincer majoritatea femeilor daca le machiezi foarte tare si cu gust,le imbraci cu cele mai frumoase,sofisticate haine si le mai si modifici in photo shop pozele..arata beton..dar in realitate....

    2
    0

  • KISS pe 31 Iul 2011, 13:16
    ANDA ADAM

    si plus de asta nu are voce DELOC.

    3
    0

  • kiss pe 31 Iul 2011, 13:15
    ANDA ADAM

    nu arata rau deloc in pozele astea dar sunt sigura ca in realitate nu sunt asa.sunt modificate pe calculator toate pozele

    3
    0

  • hfgd pe 31 Iul 2011, 03:52
    stupid...

    Este extravagant sa ai sosete in dungi?lol..

    7
    0

  • dfgdsf pe 31 Iul 2011, 02:25
    penalllll

    Urata poate fi.Atat de falsa,poze editate la maxim,coapta de solar.Parerea mea e ca e o pitipoanca care incearca sa o copieze pe Gaga dar din pacate nu-i prea iese.Nu a mai ramas cu nimic natural in ea.

    11
    4

  • IceLady2557 pe 30 Iul 2011, 23:49
    hmmm

    nu vad nimic extravagant si iesit din comun

    7
    3

  • Anne pe 30 Iul 2011, 23:48
    Anda Adam

    Eu una nu cred ca o copiaza pe Lady Gaga! Este stilul ei propriu,Lady Gaga este mult mai extravaganta decat ea! Poate ca are ceva influente occidentale, dar nu cred ca le duce la extrem asemeni lui Lady Gaga! Parerea mea!:)

    9
    6

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod