Incepe aventura Miss Universe Romania 2010 in strainatate

Maine Miss Universe Romania 2010 - Oana Paveluc - pleaca in cea mai importanta aventura a vietii ei, o provocare la care a visat intotdeauna si iata ca a avut parte sa i se implineasca.
Maine Miss Universe Romania 2010 - Oana Paveluc - pleaca in cea mai importanta aventura a vietii ei, o provocare la care a visat intotdeauna si iata ca a avut parte sa i se implineasca. Tanara de 18 ani este pregatita sa le tina piept celor peste 80 de concurente din celelalte tari, in lupta pentru castigarea trofeului Miss Universe 2010, finala care va avea loc anul acesta, pe 23 august, la Las Vegas, in incinta Mandalay Bay Resort and Casino.

Am ales sa ti-o prezint, in cateva cuvinte, pe reprezentanta Romaniei de anul acesta la unul dintre cele mai prestigioase concursuri de frumusete din lume, pentru ca mai apoi sa vorbesc despre piesa de rezistenta a... bagajului ei, costumul de inspiratie nationala, care cu certitudine ca le va lua ochii celor prezenti la eveniment. Aceasta este o promisiune ferma a Oanei Paveluc, la fel cum este o promisiune ferma ca va face tot ce-i sta in putinta sa aduca coroana in Romania.

"Vreau sa-i conving ca sunt capabila sa aduc pentru prima oara coroana Miss Universe, in Romania", spune tanara brasoveanca.

Oana Paveluc are 18 ani, dimensiuni 88/64/94 si o inaltime de 1.81 m. Este eleva in clasa a XII-a la Colegiul Tehnic "Remus Radulet", iar cea mai mare realizare din viata ei profesionala, pana in momentul in care a fost desemnata Miss Universe Romania 2010, a fost contractul incheiat cu Agentia de modele MRA, care a avut loc in urma cu 2 ani. Isi doreste sa ajunga o femeie de afaceri de succes, iar atunci cand are putin timp liber ii place sa se plimbe, sa asculte muzica, sa citeasca si sa vorbeasca la telefon ore in sir.

Revenind la plecare Oanei catre Statele Unite care va avea loc maine (sambata 31 iulie), este obligatoriu sa vorbim, asa cum spuneam si mai devreme, despre piesa de rezistenta a bagajului ei, piesa care promoveaza perfect mesajul si imaginea Romaniei.

Daca nu a putut lua Delta Dunarii cu ea, a gasit solutia cea mai buna...


Ce poate fi mai potrivit, atunci cand vrei ca tara ta sa fie promovata perfect, decat sa te folosesti de "capitalul brut" pe care ti-l ofera chiar ea? Raspunsul e simplu, nimic... La acest lucru s-au gandit si cei din echipa Miss Universe Romania 2010 care au ales ca Oana Paveluc sa poarte un costum de inspiratie nationala, de-a dreptul original si, poate, cel mai reprezentativ pentru Romania, pana acum.

El simbolizeaza una dintre bogatiile unice ale tarii noastre: Delta Dunarii, cea mai mare si mai bine conservata dintre deltele europene, loc intrat in patrimoniul mondial al UNESCO, in 1991. Frumusetea si bogatia naturala oferite de aceasta zona se regasesc in rochia creata de unul dintre cei mai tineri membri ai echipei Miss Universe Romania – Cristian Buca. Acesta a realizat o mapa cu 30 de piese, toate de inspiratie nationala, pentru ca, pana la final, sa fie aleasa cea care evidentiaza Delta Dunarii. Asadar, tema din acest an este "Delta Dunarii".

Rochia a fost realizata de Anca Maxim, care a folosit materiale si tehnici inovatoare cu ajutorul carora a reusit sa transforme o piesa vestimentara intr-un simbol unic si complex al Romaniei.



Daca vrei, ii poti transmite un mesaj Oanei, de drum bun!

 

Comentarii (5)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • vad tot pe 31 Aug 2010, 16:46
    despre gusturi

    nu imi vine sa cred ca au lasat-o sa plece imbracata cu varza aia plina de animale moarte ! ce sansa putea sa aiba? ce are in comun Buca si moda? cred ca au ras americanii mai cu pofta de cat de surorile indigo.cata lipsa de gust! e revoltator! iar gasculita asta cred ca la cat e de inocenta s-ar fi imbracat bucuroasa si cu carpa de vase

    0
    0

  • eso pe 11 Aug 2010, 09:24
    fashion

    www.lotoxp.ro/Shop/imbracaminteFemei.php?categ=imbracaminteFemei

    0
    0

  • Ella pe 5 Aug 2010, 09:54
    Miss Universe

    Fata este foarte frumoasa si ar avea sanse sa castige.Numai ca de obicei in Romania nu se castiga titluri atat de importante.Sa speram totusi ca va avea un loc destul de important in clasament.Macar in primele 30 si tot este ceva pentru ca am inteles ca in total sunt 80 de fete care reprezinta fiecare cate o tara.Mult succes si oricum nu-ti face griji experienta conteaza.

    0
    0

  • breeze20 pe 1 Aug 2010, 17:32
    frumoasa

    Ce frumoasa e ! Mult noroc!

    0
    0

  • Adyda pe 31 Iul 2010, 21:02
    Imi place...

    Imi place foarte mult rochia ei...o idee foarte buna...oricum jurnalista,sa speram, ca nu merge la concurs :D

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod