Fii Katy Perry pentru o zi!

Stilul vedetelor internationale a reprezentat intotdeauna un model pentru noi.
Stilul vedetelor internationale a reprezentat intotdeauna un model pentru noi. Nu cred ca exista vreo femeie care sa nu-si fi dorit vreodata sa semene, sa se imbrace, coafeze sau sa se comporte ca idolul sau. Astazi venim in intampinarea celor care o apreciaza pe Katy Perry si, de ce nu, si celor care isi doresc sa-si creeze un stil, dar sunt confuze.

In cele ce urmeaza o vom prezenta pe Katy Perry ca fashin icon pentru o zi.


Pasiunea pentru moda a artistei a putut fi observata inca din copilarie. La 11 ani, viitoarea adolescenta purta o geaca animal print care le-a facut sa rada pe toate colegele de scoala, dar care le-a incantat la maxim pe mamele lor. Mai tarziu, Perry si-a vandut piesa intr-un magazin second hand pentru a-si achizitiona un outfit complet, outfit care sa se potriveasca perfect personalitatii ei.

Katy Perry este nonconformista, iar acest lucru se poate observa simplu, daca esti curioasa sa faci un search in istoria de 25 de ani a vedetei. Piesele vestimentare florale, foarte colorate, indraznete au reprezentat intotdeauna pentru Perry perfectiunea in moda.

Daca este sa vorbesc despre stilul Katy Perry nu stiu exact unde s-ar putea incadra. Fie merge pe un stil retro, specific anilor '40-'50 cu extravaganta specifica, fie opteaza pentru un disco efervescent, perfect valabil in anii '80. Regulile pentru Katy Perry nu prea exista. Nu-i este teama sa combine materiale cu texturi diferite, fapt care ar putea sa-i provoace o criza de isterie unui critic de moda, iar despre culori nici nu mai poate fi vorba, pentru ca nici aici nu exista noima.

Acelasi lucru se intampla si atunci cand isi achizitioneaza accesoriile. Curele, funditele, cordelutele de par, bijuteriile, palariile, toate acestea sunt prezente in tinutele lui Katy Perry, insa sa nu te gandesti ca sunt... normale.

Inainte sa trecem mai departe, trebuie sa observam un alt lucru la fel de important despre artista. Banuiesc ca suntem de acord cu toatele ca tinutele de scena trebuie sa fie... altfel, ca vestimentia aleasa pentru un cocktail sau pentru o petrecere cu stil trebuie sa atraga privirile, dar nu ma gandeam ca Perry isi creioneaza cu atata atentie tinuta, incat pana si iesirile la cumparaturi sau in parc sunt... in stilul ei... Tricourile, maieurile, pantalonii, tinuta sport in totalitate beneficiaza de atentia artistei care-si pune amprenta cu varf si indesat. Fie ca au un mesaj iesit din comun, fie ca sunt colorate in fel si chip sau, pur si simplu, au un croi deosebit, tinutele sport merg pe acelasi stil... Katy Perry.

Pasiunea si importanta pe care o da artista modei este, fara doar si poate, demonstrata de afirmatia pe care o face: "Imi dau seama daca o sa ma inteleg sau nu cu o persoana dupa stilul vestimentar pe care il are".

Trei tinute pentru trei momente diferite ale zilei by Katy Perry


Vedeta a fost vazuta zilele trecute in New York, iar ziaristii de la Dailymail i-au facut o ... "radiografie de stil"... Sa vedem despre ce este vorba.

Primul lucru pe care l-au observat acestia a fost faptul ca artista si-a schimbat trei tinute in numai o zi. Asadar, tanara de 25 de ani ajunge la un hotel din New York intr-o tinuta specifica anilor '50, o rochie inflorata, combinata cu un cardigan roz. Mai tarziu, atunci cand a avut loc intalnirea cu fanii pentru promovarea celui mai nou album lansat - "Teenage Dream" -  a ales o piesa pe masura: o rochie scurta, mulata, de un rosu-portocaliu. De aceasta data, o tinuta tinereasca potrivita cu momentul pentru care a fost aleasa.

Seara, inainte sa ajunga in studioul show-ului "The Late Show", prezentat de David Letterman, Perry s-a imbracat cu o rochie pretioasa de aceasta data, dar pe stilul caracteristic. O rochie scurta, crem... de bal, asa cum le place celor de la Dailymail sa spuna.

Iata, asadar, un model de stil care, daca ti se potriveste, poate fi adoptat. Astept sa-mi spui cum ti se pare si daca ti-ai dori sa discutam si despre alte vedete si stilul lor vestimentar.


Foto: Dailymail.co.uk
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod