Espadrilele, noua obsesie a femeilor. Ai şi tu o pereche?

Îmi amintesc de verile copilăriei când, în fiecare vacanţă, mama îmi cumpăra o pereche de espadrile. Semn că vara începea, iar zilele în care nu aveam nimic de făcut, decât să mă joc,

Îmi amintesc de verile copilăriei când, în fiecare vacanţă, mama îmi cumpăra o pereche de espadrile. Semn că vara începea, iar zilele în care nu aveam nimic de făcut, decât să mă joc, sosiseră.


În zilele noastre, nebunia espadrilelor a început atunci când Chanel a scos pe piaţă mai multe modele de espadrile, iar iubitoarele de modă din întreaga lume au făcut o obsesie pentru aceste încălţări. Nu cred că există o bloggeriţă internaţională, iar eu le urmăresc pe multe dintre ele, care să nu aibe o pereche de espadrile de la Chanel.

Însă, când spunem espadrile nu ne limităm numai la Chanel, cu toate că trebuie să recunoaştem că ne plac foarte mult.

În magazinele mass market se găsesc foarte multe modele accesibile pentru toate buzunarele.

Colorate, în dungi, din dantelă, negre, pastelate sau cu modele marinăreşti posibilităţile sunt multiple şi pentru toate gusturile. Le poţi purta în orice moment al zile, chiar şi la birou în acele zile în care ai o ţinută lejeră. Mie îmi plac foarte mult cele din dantelă, purtate cu fuste şi rochii lungi şi vaporoase, dar şi modelele multicolore care dau o notă veselă ţinutelor.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod