Weekend... la moda - la final de Bucharest Fashion Week

Premii la sfarsit de Bucharest Fashion Week


Ca la fiecare editie Bucharest Fashion Week, organizatorii au premiat cele mai bune prestatii din timpul evenimentului. Asadar, premiul pentru cel mai bun make-up artist a revenit Cristinei Dragomir, iar cel mai bun hair-stylist a fost desemnat Laurent Tourette.

Si, pentru ca este vorba despre Romanian Fashion Awards, iar moda si modeling-ul nu pot exista fara arta fotografica, FashionTV Romania a acordat trei premii pentru acest segment. Premiul pentru cel mai bun fotograf de podium a revenit lui Cornel Lazar, iar Marius Baragan a fost catalogat drept cel mai bun fotograf de moda.

De asemenea, a existat un premiu special pentru cel mai talentat student al Facultatii de Cinematografie si Televiziune, sectia "Imagine", din cadrul Universitatii Media Pro, castigat de Marius Stoianov.

In continuare, Rosalie Kanda de la revista "Luxury" a fost desemnata cel mai bun stylist, iar premiul pentru cea mai buna coperta de revista a revenit "Harper's Bazaar".

Cel mai bun model masculin a fost desemnat Bogdan Brasoveanu, in timp ce modelul feminin cel mai bine cotat a fost Irina Lazareanu. Premiul pentru cea mai activa agentie de modeling a fost castigat de Kasta Morrely din Iasi.

Romanian Fashion Awards a continuat cu premiile pentru cel mai bun designer de pret-a-porter de lux - Ersa Atelier, dar si un premiu oferit tinerei creatoare Anca Iliescu. Laura Olteanu si Mihai Albu au plecat de la acest eveniment cu premiul cel mare, fiind declarati creatorii anului.

Top Model Romania, conform celei de-a 10-a editii a Bucharest Fashion Week, este Sorina Docuz, care a primit, drept premiu, un contract cu agentia Premiere din Londra.
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • deni_avril pe 31 Oct 2009, 21:21
    rochii

    buna.....m-ar interesa pretul rochitei aceea cu rosu si negru (cu carouri):P imi puteti spune va rog

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod