Laura Olteanu si Belinda Liu in prima seara de festival

Acestea au fost doua dintre brand-urile care au urcat pe scena in prima seara de Bucharest Fashion Week. Alaturi de ele, pe parcursul serii, publicul a mai putut vedea piesele create de Ersa Atelier, Cristina si Izabela Purdescu sau Ana Radu.

Acestea au fost doua dintre brand-urile care au urcat pe scena in prima seara de Bucharest Fashion Week. Alaturi de ele, pe parcursul serii, publicul a mai putut vedea piesele create de Ersa Atelier, Cristina si Izabela Purdescu sau Ana Radu.

Asadar, seara de vineri a fost deschisa de colectia pregatita de Ersa Atelier, o colectia impartita clar in doua categorii: rochia de mireasa si rochia de seara. Piesele propuse per total, 18 la numar, au fost realizate din drapaj de tul, matase, dar si satin cu aplicatii de dantela, pietre pretioase si perle.

Michael Jackson sau, mai bine spus, stilul pe care l-a  inventat marele artist a fost prezent pe scena festivalului Bucharest Fashion Week in prima seara, prin colectia propusa de Cristina si Izabela Purdescu. Influenta rock este tema care caracterizeaza colectia, creata din piele in nuante de maro, negru, lamaie. La capitolul accesorii evident ca nu puteau lipsi tintele si cataramele.

Rochiile de club si cocktail au fost aduse in fata publicului de colectia Princess by Ana Radu. O colectia asemanatoare cu cea din editia de toamna a festivalului de moda, care s-a evidentiat insa prin nuantele de mov si lila, nuante extrem de uzitate in sezonul cald 2010.

Poate ca cele mai importante aparitii in prima seara de festival au fost cele ale Belindei Liu si a Laurei Olteanu. Prima este o tanara nascuta in Romania, dintr-un tata chinez si o mama romanca, ceea ce a reprezentat o pata de culoare printre designerii prezenti anul acesta la festivalul de moda de la Bucuresti.

Belinda Liu a prezent o colectie de rochii de seara din tul, rochii extrem de vaporoase, care pe o parte inspirau inocenta, iar pe de alta parte sexualitate.


Laura Olteanu, cel mai consacrat designer prezent in prima seara de Bucharest fashion Week, a prezentat colectia Nude. Rochii de seara realizate din materiale pretioase, drapaje, volane, tul de matase, broderii cu tonuri metalizate, dantela pictata manual, solzi din piele lacuita, insertii metalice, aceste sunt o parte dintre elementele care definesc aceasta colectie. Mai mult decat atat, nota de pretiozitate a colectiei a fost data de foitele de aur si cristalele Swarovski cu sidef care au fost folosite la accesorizarea unora dintre piesele vestimentare prezentate.

Un articol de Ileana Voicu Ghinea
Foto: Mediafax

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod