A doua seara la Bucharest Fashion Week 2010

Penultima seara a editiei de primavara/vara Bucharest Fashion Week s-a bucurat de prezenta designerilor Mihai Albu, Izabela si Cristiana Purdescu, Adriana Goilav si Ioana Ghenciulescu.

Penultima seara a editiei de primavara/vara Bucharest Fashion Week s-a bucurat de prezenta designerilor Mihai Albu, Izabela si Cristiana Purdescu, Adriana Goilav si Ioana Ghenciulescu. Nu au lipsit de pe podium nici produsele unor branduri renumite precum: Skiny - lenjerie, Oxette, dar si Azzara by Mirela Pellegrini. Seara a fost inchisa cu linia Bozart by Michel Adam, colectie prezentata in onoarea presedintelui Fashion TV, Michel Adam.

 

Cel care a deschis seara a fost designerul Mihai Albu care a prezentat colectia "Structuri" o incursiune in curentul deconstructivist caracterizat de  non-liniaritatea procesului de design si proiectare, precum si de manipularea ingenioasa a formelor, continuitatii si structurilor suprafetelor exterioare. Aparenta nerespectare a geometriei euclidiene este punctul de rezistenta a colectiei, care prin "dizlocarea" si "distorsionarea" formelor geometrice da impresia de haos controlat.

 

Crem, rosu, negru, dar si influentele ento-retro acestea sunt caracteristicile celei de-a doua colectii prezentate sambata seara la World Trade Plaza, colectie care le apartine Izabelei si Cristianei Purdescu. La capitolul lenjerie intima am vazut piesele celor de la Skiny care au propus un stil casual, sexy, care provoace emotii si starneste imaginatia.

 

Legatura dintre Adriana Goilav  si colectia ei "Creatia ca o confesiune" s-a concretizat printr-o simplitate imperiala a regasirii idealului feminin prin pictarea manuala a unor imagini renascentiste pe textura inului din care au fost compuse 12 piese vestimentare.

 

Ioana Ghenciulescu, absolventa a Institutului Spaniol de incaltaminte, a venit la Bucharest Fashion Week cu o colectie de sandale pretioase, realizate din cristale, paiete si insertii de piele lacuita.

 

Seara a fost incheiata de colectia brandului Azarra by Mirela Pellegrini, cea care a preluat stafeta de la Zina Dumitrescu. Colectia este caracterizata de pliseuri, drapaje, voaluri si imprimeuri. In plus, dantela a fost "regina" materialelor folosite pentru aceasta linie.

 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Georgiana2026 pe 5 Mai 2010, 09:06
    http://www.gbx.ro/member_page.php?id=1093

    click va rog!!!!!

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod