Cum să porţi cizmele UGG în această iarnă. Sfaturi utile!

Sunt nelipsite de câţiva ani buni şi nu sunt semne că s-ar demoda prea curând. Află cu ce haine să le combini! 1. Blugi Cu siguranţă poţi opta pentru Ugg-uri de orice culoare

Sunt nelipsite de câţiva ani buni şi nu sunt semne că s-ar demoda prea curând. Află cu ce haine să le combini!
Young female pretending as she play guitar with a christmas tree

1. Blugi

Cu siguranţă poţi opta pentru Ugg-uri de orice culoare atunci când ai decis să porţi blugi, iar restul ţinutei ţi-o alegi după bunul plac. Cu cât aceştia sunt mai stâmţi pe gleznă, cu atât aceste cizme se vor aşeza mai bine.
90504W2_KELLY_B_GR_13

2. Colanţi

Dacă vrei să te simţi comod, dar să ai şi un aer sexy, atunci poartă Ugg-urile cu colanţi, simpli sau din piele.

Pune-ţi un pulover lung peste ei, nicidecum nu îţi lăsa posteriorul la vedere în acest caz. Există şi colanţi coloraţi sau casual pe care să îi porţi cu aceste cizme, însă optează pentru acest look doar atunci când dai o fugă până la magazin sau când ai de făcut drumuri scurte.
Celebrity Sightings In London - April 17, 2012

3. Pulovere lungi de sezon

Fie că este vorba de un pulover desfăcut sau întreg, acesta este varianta cea mai bună pentru o ţinută care conţine Ugg-uri. Ai grijă ca pantalonii pe care îi porţi să fie mulaţi pe corp şi să îi bagi întotdeauna în cizme.
Ciara-Uggs

4.

Rochiţe

Poţi folosi Ugg-urile şi la rochii pentru un look jucăuş şi foarte feminin. Indiferent dacă sunt din jerseu sau un material mai fin, cu un dres negru mat poţi fi la fel de sexy ca pe tocuri!

132005596004_extras_albumes_0

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod