Cum să porţi încălţămintea în culori metalice. Sfaturi!

Auriul şi argintiul ne vor da mereu o notă de eleganţă, însă trebuie să avem grijă să nu exagerăm atunci când optăm pentru un astfel de accesoriu. 1. O pereche de pantofi argintii

Auriul şi argintiul ne vor da mereu o notă de eleganţă, însă trebuie să avem grijă să nu exagerăm atunci când optăm pentru un astfel de accesoriu.

Blonde woman in pink skirt and silver shoes sit near Christmas t

1. O pereche de pantofi argintii se vor asorta perfect cu haine de culoare închisă. Putem opta pentru o ţinută albastru închis, iar pantofii să fie piesa de rezistenţă şi singurul accesoriu pe care îl porţi.

2. Argintiul se potriveşte perfect şi cu albul, indiferent că este vorba de pantaloni, fustă sau rochie.

3. O rochie roşie sau grena pe care să o accesorizezi cu o astfel de pereche de pantofi sau sandale îţi vor da o eleganţă aparte.

Se potriveşte perfect seara şi îţi va garanta o apariţie de senzaţie.

4. Fie ei aurii sau argintii, îi poţi purta atât seara, cât şi pe timp de zi. Poartă o pereche de pantofi masculini în aceste culori şi cu siguranţă vei fi o apariţie.

5. Înlocuieşte pantofii tăi nude cu o astfel de pereche, însă ai grijă ca hainele tale să fie de o singură culoare.

6. Îţi pune culoarea pielii în evidenţă, aşa că nu ar strica să fii puţin mai bronzată chiar şi pe timp de iarnă!

7.

Dacă ai un stil casual, poţi opta pentru pantofii care au doar talpa aurie sau argintie, suficient cât să ai o ţinută cu stil!

8. Poţi purta pantofi aurii cu toc înalt la petrecerea de Crăciun din acest an. Optează pentru o bluză de aceeaşi nuanţă şi o pereche de blugi sau pantaloni simpli.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod