Continuarea paradei ghetelor şi cizmelor propuse de desingeri pentru acest sezon

Foto 1 Indiferent de cât de pretenţioase suntem, sigur găsim să ne placă ceva din această varietate de propuneri Luna noiembrie îşi va face în curând debutul pe scena anului 2013 şi,

Foto 1

Indiferent de cât de pretenţioase suntem, sigur găsim să ne placă ceva din această varietate de propuneri

Luna noiembrie îşi va face în curând debutul pe scena anului 2013 şi, deşi zilele frumoase ca de primăvară ne însoţesc încă, din păcate nu vine vara. Dar poate că n-ar trebui să spun “din păcate”. Iarna are farmecul ei, iar cizmele şi ghetele pot să ne încânte la fel de mult ca purtatul sandalelor. Şi, aşa cum am promis, continui să prezint cele mai în trend modele pentru acest sezon, aduse pe scena anului 2013 de către desingeri.

1.

Cizmele negre, simple, până sub genunchi revin în forţă, iar modelul prezentat de către brandul Theyskens’ Theory este emblematic. Acest gen de cizmă scoate foarte bine în evidenţă o rochie mini şi mai merge purtată la pantaloni scurţi, dar groşi, de iarnă şi cu pulover. Un model asemănător, la un preţ accesibil, este acesta (Casper knee-high stacked-heel boots) de pe asos.com (foto 1 şi 2).

Foto 2
2. În mare vogă în acest sezon sunt cizmele foarte lungi, mult deasupra genunchiului.

Cele caramel, din piele de căprioară, de la Pucci, sunt un model “exagerat”, dar în sensul bun. Pentru a atenua acest efect putem alege unele de o culoare mai neutră, mai puţin înalte şi mulate, cu toc jos (foto 3 şi 4).

Foto 3

Foto 4

3. Aceste ghete negre de la Prada, inspirate din modelele anilor ’90 mi se par cu adevărat irezistibile. Deşi cu un toc foarte înalt, grosimea lui, dar şi a tălpii, dau o senzaţie de comoditate. Şi, cu toate că au un aspect mai dur sunt, în acelaşi timp, şi elegante, putând fi purtate cu fuste mai lungi dar şi cu pantaloni mulaţi.

O variantă ceva mai accesibilă e această pereche Forks Platform Boot (foto 5 şi 6).

Foto 5

Foto 6

4. Dacă vrei să te simţi cu adevărat elegantă într-o ţinută casual, te încalţi în ceva de genul acestor ghete clasice, gri, de la Celine. Mai puţin înalte, dar la fel de atrăgătoare sunt şi aceste ghete-pantof de la Chloe. Merg asortate la o fustă de stofă care se mulează pe corp şi care este peste genunchi (foto 7 şi 8).

Foto 7

Foto 8

5. Ultimele pe listă, dar mult mai purtate, sunt ghetele cu ţinte, capse, catarame, de inspiraţie Punk cărora le-am dedicat în ultima vreme două materiale.

Acolo puteţi citi pe larg la ce ţinute se potrivesc, iar fotografiile sunt la fel de inspirante. Vă las să admiraţi şi aceste perechi de la Saint Laurent şi Dolce Vita (foto 9 şi 10).

Foto 9

Foto 10

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod