Ce propun designerii pentru această toamnă

Printre modelele cele mai deosebite şi căutate sunt ghetele realizate de desingerul Isabel Marant Ne bucurăm de zile superbe de toamnă şi, dacă nu ar fi frunzele căzute peste tot în jurul

Printre modelele cele mai deosebite şi căutate sunt ghetele realizate de desingerul Isabel Marant

Ne bucurăm de zile superbe de toamnă şi, dacă nu ar fi frunzele căzute peste tot în jurul nostru şi ora care s-a schimbat, ne-am putea gândi că, de fapt, vine primăvara. Cu toate acestea, voi lăsa de-o parte prezentarea noilor colecţii pentru primăvara viitoare şi, în această săptămână, voi face o trecere în revistă a încălţărilor la modă pentru toamna şi iarna ce bate la uşă.

Ne vom simţi mult mai bine să răvăşim frunzele din drumul nostru încălţate în ghetele preferate. Dacă mai sunt şi la modă, cu atât mai bine.

Carourile în alb şi negru, precum a acestor ghetuţe Altuzzara sunt “pe val”. Le poţi purta cu un costum în două piese tot negru pentru un efect mai puternic. În aceeaşi notă sunt botinele decupate în faţă, Kenneth Cole.

Se mai poartă şi ghetele cu o textură luxoasă, din (sau care imită) pielea de şarpe, şi în mai multe nuanţe de la roşu-grena, la maro, bej şi negru.

Cele mai înalte, cum sunt acestea de la de la Givenchy, care au un toc uşor curbat, pot fi purtate atât la birou, cu o fustă plisată, fie într-un club, cu o pereche de pantaloni de piele. În aceeaşi notă, dar mult mai accesibile la preţ sunt şi ghetuţele Michael Antonio Michel.

Despre ghetuţele sport cu talpă ortopedică aduse în prim plan de către desingerul Isabel Marant am scris deja şi cred că nu mai au nevoie de nicio prezentare. Ghetuţele Via Spiga Felice au un model asemănător, deşi nu sunt sport.

Le putem purta cu blugi strânşi pe picior, colanţi, pantaloni scurţi sau fuste mini.

Piesele mai deosebite, pe care desingerii le-au propus pentru trecerea la o toamnă ca aceea care ne luminează nouă zilele acum, sunt aceste ghete gen sanda pe care le-am putea purta la evenimente deosebite. Este vorba despre modele ca cele de la Phillip Lim, deschise în faţă şi mai înalte, dar şi despre cele Nasty Gal. Acestea se poartă în general cu colanţi. Putem să adăugăm şi jambiere sau şosete groase, înalte şi cu desene haioase.

PS.

Prezentarea în continuare a încălţărilor la modă din acest sezon, în materialul următor.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod