Patru ţinute potrivite pentru ghetele tale cu ţinte

Nu trebuie să avem grijă ca perechea de “biker boots” să arate nouă şi îngrijită – cu cât este mai purtată şi prăfuită, cu atât este mai cool. Aşa cum am promis, mă reîntorc

Nu trebuie să avem grijă ca perechea de “biker boots” să arate nouă şi îngrijită – cu cât este mai purtată şi prăfuită, cu atât este mai cool.

Aşa cum am promis, mă reîntorc cu gândul şi cu scrisul la ghetele cu ţinte, capse, catarame, atât de la modă şi în acest an. Atunci când au făcut din ele un produs mass market, desingerii s-au inspirat, în principal, după modelele cizmelor de motociclişti, de aceea se şi numesc “biker boots”. Şi ceea ce este cu adevărat inedit la acest gen de încălţăminte e că nu trebuie să avem grijă ca ele să arate noi şi îngrijite – dimpotrivă, cu cât par mai vechi, mai purtate şi mai prăfuite, cu atât sunt mai cool.

Aşa că perechea de anul trecut pe care o ai probabil aruncată prin debara, e tocmai bună de luat la purtat. Plus că o poţi “asorta” cu o serie de ţinute.

Pantalonii scurţi se potrivesc foarte bine cu “biker boots”. Profită să porţi această ţinută lejeră, acum, cât mai este frumos afară. Se poate combina cu un pulover lejer sau o cămaşă. Marele avantaj e că se îmbracă rapid, fără a pierde mult timp în faţa şifonierului.

Pantalonii lungi şi “biker boots” sunt, de asemenea, o ţinută casual la care poţi apela cu uşurinţă.

Foloseşte orice pereche de blugi stretch pe care o ai prin dulap sau perechea de colanţi sau pantalonii de piele. Îţi poţi alcătui astfel o ţinută de stradă la modă sau una potrivită pentru ieşirile de seară cu prietenii.

Rochiile sau fustele mini şi “biker boots” îţi vor construi imediat o imagine de tipă “foarte tare”.  E combinaţia perfectă pentru a face ca multe perechi de ochi să se întoarcă după tine. Poţi folosi aproape orice model de rochie şi nu vei da greş, important e ca lungimea acesteia să nu depăşească genunchiul cu mai mult de cinci centimetri, pentru a scoate în evidenţă ghetele.

Rochiile sau fustele maxi se pot combina şi ele foarte bine cu acest gen de gheată.

Vei avea un aer foarte şic cu această ţinută uşor punk rock. Partea de jos a rochiei poate fi dintr-o bucată şi să cadă peste ghete sau poate avea o tăietură care să le “descopere” atunci când păşeşti.

Sursă: adaptare după un text http://glambistro.com


 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod