Victoria Beckham da tonul in materie de rochii

Brand-ul Beckham


Numele ei vinde si vinde in stil mare! De aici, si ratiunea de a concepe un parfum propriu (Intimately Beckham), o gama de cosmetice (V-Sculpt, lansata la Tokyo), o linie vestimentara (VB Rocks pentru Rock & Republic), o colectie de accesorii marca Beckham (dvb Eyewear si colaborarea cu designerul japonez Samantha Tavasa) si propunerea ei in materie de jeansi (dvb Denim Collection). Si, in ideea ca tot ce apare purtat de Victoria intra in moda de a doua zi, de ce nu o intreaga colectie de haine?

Potrivit informatiilor furnizate de wikipedia.org, debutul ca designer vestimentar s-a produs anul trecut, la hotelul Waldorf, din New York, cand a prezentat o colectie de rochii, cu preturi cuprinse intre 650 si 1900 de lire sterline. Modelele au fost puse la dispozitia clientelor numai intr-un numar de 400 de piese vestimentare - asta pentru a evita neplacerea de a te trezi la o petrecere ca porti o rochie identica cu cea a unei alte invitate (Victoria stie de ce!). Colectia a fost bine primita de critici, care nu s-au sfiit sa foloseasca atribute ca "frumoasa", "eleganta", "de tinuta". Dupa aceasta seara, Victoria devenea mai mult decat o figura care apare in toate revistele si tabloidele. Practic, incepea sa devina credibila.

Ceea ce era de demonstrat a fost demonstrat: veniturile din lansarea parfumului Intimately Beckham au depasit suma de 200 de milioane de dolari, dublu fata de cat a fost estimat initial. Succesul produsului a fost reeditat odata cu scoaterea pe piata a celui de-al doilea parfum, Intimately Beckham Night.

In plin sezon de prezentari, Victoria Beckham iese pe piata cu o a doua colectie vestimentara pret-a-porter de rochii. Lansarea a fost facuta intr-un cadru intim, informal, si a fost imediat luata in vizor de catre stilisti. Acestia au confirmat ca stilul Victoriei a evoluat de la prima colectie, ca e mai structurat, mai asezat si ca incepe sa arate a lucru de designer.

Cele mai apreciate au fost rochiile mulate, cu umeri extra-lati, sculptati, si cele cu fusta ampla, cu jupon, in stilul anilor '60. In geometria croielii se simte cel mai mult aportul personal al Victoriei - lucru apreciat de asistenta, iar culorile cuminti (negru, crem, gri, roz prafuit), care au predominat colectia, au fost sparte de cateva tonuri mai indraznete (albastru, galben, mov, rosu corai). Lungimea hainelor spune si ea ceva nou despre Posh Beckham: stilul ei s-a rafinat, acum prefera clasicul reinventat, iar fusta pana imediat dupa genunchi ori, cel mult, cu o palma mai scurta de linia genunchiului este un etalon de eleganta. Un alt semnal ca Victoria stie cu ce se mananca moda, chiar si cu doua sezoane mai devreme, este folosirea dantelei, care a inregistrat o revenire in colectiile marilor creatori.

Per total, criticii de moda considera, la unison, ca Victoria a luat anul acesta "examenul", dar ca mai are de invatat pana la "botez". Sfatul lor este ca, pe viitor, daca vrea sa faca vanzare, sa se axeze pe tinute de zi, portabile, comode si usor de combinat intre ele.
Oricum, Victoria a invatat cum stau treburile in marketing: daca vrea sa aiba parte de cea mai buna publicitate pentru colectia ei, e mult mai simplu si mai ieftin sa le poarte ea insasi.

foto:
style.com
victoriabeckham.com
projectrunaway.blogspot.com
dnaindia.com
 

Comentarii (3)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • blondu pe 5 Mar 2010, 15:40
    http://makemoney.haipa.ro/

    http://makemoney.haipa.ro/

    0
    0

  • cretzu94 pe 8 Feb 2010, 21:52
    uitati

    http://ipremii.com/index.php?r=Jf5Z

    0
    0

  • rochiielegante pe 16 Ian 2010, 12:50
    preluare articol

    pot sa preiau articolul pe www.rochiielegante.ro cu specificarea sursei?

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod