Victoria Beckham da tonul in materie de rochii

Cand vine vorba despre tinute exemplar alese, Victoria Beckham le da clasa tuturor fashionistelor.
Cand vine vorba despre tinute exemplar alese, Victoria Beckham le da clasa tuturor fashionistelor. Pentru fosta Spicegirl, o iesire la cumparaturi ori faptul ca-si duce copiii la scoala sunt la fel de importante ca o intalnire de afaceri sau o aparitie pe covorul rosu. Vestimentatia atent studiata, parul aranjat perfect, accesoriile calculat alese, chiar si pozitia trunchiului, a barbiei, mimica si gestica fac parte din programul obisnuit al acestei femei care rareori se lasa in voia simturilor. Daramite sa se mai lase si fotografiata! De ce sa nu recunoastem ca, pentru un om obisnuit, aceasta grija obsesiva ar putea deveni obositoare, dar pentru ea a devenit un gest reflex.

Cat ii priveste pe paparazzi, Victoria Beckham este un permanent subiect de urmarit. Si asta nu neaparat pentru ca face lucruri iesite din comun. Stiti si voi ca, de cele mai multe ori, fotografii o surprind fie la vreo petrecere, fie la aeroport, pe strada, insotita de copii ori iesind dintr-un magazin de lux. Cert e ca activitatile ei sunt mereu aceleasi, nu produc surprindere si nici nu ies dintr-un anumit tipar. Care e, atunci, secretul ei, de toata lumea isi da coate cand o zareste prin preajma?

Simpla ei aparitie devine un eveniment, pentru ca ea insasi face din asta un eveniment, intentia ei in acest sens transpirand prin toti porii. Posh Beckham este un personaj in sine, un star inactiv care isi cauta permanent o activitate - pentru a nu fi acuzata ca e doar o sotie de fotbalist, o vedeta care isi cauta mereu o justificare pentru ca se numara printre vedete (asta in conditiile in care, spre deosebire de colegele ei, pe care presa le-a cam uitat, ea are parte de o ultramediatizare).

Victoria si-a dat seama ca, in afara scenei, doar imaginea o mai poate ajuta sa ramana in lumina reflectoarelor. Dar piata media e mereu in cautare de figuri noi, tinere si frumoase, iar Victoria cunoaste bine pretul statului in fata: o silueta incredibila, un ten fara riduri, o prezenta eleganta, prieteni alesi pe spranceana si activitate sociala intensa. La imaginea ei au contribuit si creatorii de moda (Roberto Cavalli), care au vazut potentialul ei de promovare a oricarui produs asociat numelui sau, prin simpla prezenta a presei, la doi pasi in urma sa.

Dupa debutul sau pe catwalk, ca guest star in colectia Mariei Grachvogel, in cadrul London Fashion Week, aparitia sa pe podiumurile de prezentare la diferite saptamani ale modei si alegerea ei ca imagine a unor produse de lux (Dolce&Gabbana, Marc Jacobs, Armani) sunt tot atatia piloni pe care Victoria isi consolideaza zilnic interfata comerciala.
 

Comentarii (3)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • blondu pe 5 Mar 2010, 15:40
    http://makemoney.haipa.ro/

    http://makemoney.haipa.ro/

    0
    0

  • cretzu94 pe 8 Feb 2010, 21:52
    uitati

    http://ipremii.com/index.php?r=Jf5Z

    0
    0

  • rochiielegante pe 16 Ian 2010, 12:50
    preluare articol

    pot sa preiau articolul pe www.rochiielegante.ro cu specificarea sursei?

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod