Tricourile cu mesaje amuzante, noua tendinţă în modă. Vezi cum arată!

Tricourile cu mesaje amuzante, inspiraţionale sau de suflet sunt la modă în sezonul de primăvară-vară 2014, putând fi asortate la ţinute de zi, casual, cât şi la ţinute mai elegante, pentru o ieşire seara în oraş cu prietenele.

În această primăvară, brand-ul care a adus în România bijuteriile preferate ale vedetelor de la Hollywood a lansat propria linie de tricouri cu mesaje inspiraţionale.
 
Noua colecţie T-SHIRT by Diva Charms este dedicată persoanelor care vor să fie altfel, să-şi exprime personalitatea purtând tricouri cu mesaje subtile. Cu peste 30 de mesaje diferite, fie amuzante, fie inspiraţionale, tricourile sunt perfecte atât pentru cele mai romantice firi, cât şi pentru cele mai îndrăzneţe.

Colecţia este împărţită în trei categorii: femei, bărbaţi şi copii.

Astfel, mămicile pot purta împreună cu copii lor tricouri cu mesaje pereche, cum ar fi: mama poartă un tricou cu mesajul «I am Absolutely Fabulous», iar copilul poartă un tricou cu mesajul «My mom is Absolutely Fabulous»

Imaginea colecţiei T-SHIRT by Diva Charms este Gina Pistol, vedeta afirmând că atenţia este centrată pe versatilitatea tricourilor, materialele de calitate şi, nu în ultimul rând, mesajele originale.


 
Tricoul “Good Girls love Bad Boys” poate fi asortat unei ţinute casual, la o fusta scurtă şi un bolero pe deasupra sau o pereche de jeans boyfriend şi accesorii statement pentru a completa ţinuta.

În cazul în care doriţi o ţinută mai elegantă, pentru o fustă conică sau o pereche de pantaloni la dunga, tricoul cu mesajul “Thanks God I’m beautiful” este perfect pentru o ţinută office.

O altă colecţie de tricouri personalizate este cea lansată de Dana Budeanu la începutul acestui an, denumită „Maidana“ şi realizată alături de Smiley şi de Alex Velea.

Printre vedetele care promovează această colecţie se regăsesc Dani Oţil şi Mihaela Rădulescu, Antonia, Delia Matache şi Sore.



Din păcate pentru Dana Budeanu, noua ei colecţie nu a fost primită foarte bine de public, din cauza preţurilor foarte mari pe care le au tricourile. Mai mult de atât, şi criticii de modă au pus-o la zid pe creatoare, afirmând că această colecţie ar fi inspirată din creaţiile celor de la Crooks n Castles, plus Givenchy (colecţia cu motive religioase, plus colaborarea cu Kanye West şi Jay-Z pentru albumul Watch the Throne).

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod