Tinuta de birou, esentiala pentru femeile carieriste!

Conform studiilor petrecem de-a lungul vietii peste 10.000 de zile la birou, la care se adauga 1400 de ore lucrate peste program si schimbam in medie opt job-uri. Cu alte cuvinte, garderoba office este esentiala si ar trebui sa ne preocupe mai mult, decat achizitionarea unor piese extravagante, de party sau a hainelor casual, de week-end. Dar de fapt c ear trebui sa purtam la birou? Raspunsul ar fi haine decente, de calitate, care nu trebuie sa frapeze vizual si, cel mai important care sa ne avantajeze.
Bluzele nu trebuie sa fie prea decoltate. Sunt de preferat camasile din matase, dar nici acestea nu trebuie sa lase la vedere sutienul. Daca sunt prea transparente, trebuie sa purtam un top pe dedesubt sau un maiou fin din matase. Fusta mini nu este potrivita pentru birou, in schimb sunt ideale cele cu talie inalta, conice sau pana la genunchi. Rochiile mulate sunt potrivite iesirilor in club.

La birou sunt de preferat rochiile frumos cambrate care marcheaza talia, din materiale naturale ca bumbacul, vascoza sau matasea.
Sacoul este o piesa de baza pentru birou cu conditia sa fie riguros croit, iar daca este suficient de lung poate fi purtat chiar si in combinatie cu pantaloni skinny pentru o tinuta contemporana. Trench-ul este o piesa de baza in garderoba oricarei femei moderne si active, dar bineinteles este de preferat unul din gabardina, creat de casa de moda Burberry, in nuante clasice de bej cald.

Casa de moda britanica al carei flag-ship store (cel mai mare din sud-estul Europei) se afla in Romania pe strada Luterana nr 4 vine in intampinarea nevoilor femeilor care pun accent pe cariera cu piese vestimentare cu croieli impecabile, o paleta de culori placuta si accesorii care adauga “sare si piper” oricarei tinute.


Gentile structurate, portofelele cu detalii sic, esarfele din matase sau din casmir, incaltamintea cu toc gros si comoda sunt accesoriile “must-have” pentru orice femeie care dedica timp si atentie aspectului profesional.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod