Tendinte toamna - iarna / 2009 - 2010

Detaliile gipsy si influentele folclorice dau tonul noului sezon. Pe langa aceste doua elemente care nu trebuie sa lipseasca din garderoba ta, stilystii te indeamna sa apelezi la renumitul pardesiu tricotat, la blana ecologica sau la elementele country.
Detaliile gipsy si influentele folclorice dau tonul noului sezon. Pe langa aceste doua elemente care nu trebuie sa lipseasca din garderoba ta, stilystii te indeamna sa apelezi la renumitul pardesiu tricotat, la blana ecologica sau la elementele country. Moda propusa pentru sezonul rece pare sa te imbie la o intoarcere in natura, cu produse care vor sa te faca sa constientizezi ca trebuie sa ai grija de mediul exterior, in care ar trebui sa-ti petreci cat mai mult timp.

In cadrul evenimentului Brandwalk, care a avut loc aseara (n.r. 16 septembrie), la Bucuresti Mall, designerii au adus in fata publicului modele de haine care respecta in cele mai mici detalii tendintele lansate de creatorii din strainatate.

edc. by Esprit iti propune eleganta urbana, elemente folk si vintage


"Noii Aristocrati", pentru ca acesta este numele celei mai noi colectii semnate de acest brand, foloseste din abundenta detalii gipsy, dar si detalii traditionale. Pardesiul tricotat este piesa de rezistenta pentru o iarna calduroasa. Noile modele de jeansi inspira o schimbare de temperament prin efectele de prespalare si de uzura. Jachete matlasate si puloverele de lana dau o noua aparitie datorita aplicatiilor din blana ecologica si a gulerelor ample.

Springfield te indeamna la ecologie


Brandul adopta pentru sezonul 2009 - 2010 o combinatie de stiluri, reflectate in liniile variate ale colectiei: blugi si carouri, impreuna cu tricotaje, stiluri urbane pentru o tinuta activa, articole din piele stil country cu motive subtile, plus o combinatie de culori – fara a uita acele accesorii esentiale care dau aspectul original al unei tinute. Springfield s-a inspirat pentru aceasta colectie din noile trenduri sociale: o combinatie de stiluri, reflectate in liniile variate ale colectiei: blugi si carouri, impreuna cu tricotaje, stiluri urbane pentru o tinuta activa, articole din piele stil country cu motive subtile, plus o combinatie de culori – fara a uita acele accesorii esentiale care dau aspectul original al unei tinute.
 

Comentarii (4)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • aygean pe 21 Dec 2009, 17:39
    super colecte

    este o alegere buna si cu ocazia asta catalin botezatu esti tare

    0
    0

  • ema ancutza pe 9 Oct 2009, 21:00
    E TARE

    colectia e super marfa chiar imi place culorile astea le port si eu!

    0
    0

  • Miriam pe 19 Sep 2009, 20:03
    OK!

    Mie imi place f mult colectia! Cu atat mai mult cu cat este casual, adica purtabila si in viata de zi cu zi.

    0
    0

  • alice pe 18 Sep 2009, 21:01
    penibila colectie

    cea prezentata in galeria foto. absoluta lipsa de creativitate - jenant! nu vad cum se pot numi "creatii" vestimentare acele piese...

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod