Tendinte toamna - iarna / 2009 - 2010

Debenhams mizeaza pe seductie si sofisticare


Tendintele noului sezon, aduse in scena de Jasper Conran, Betty Jackson, John Rocha si Julien Macdonald, sunt inspirate din decadele secolului trecut si sunt definite de structuralism. Spre exemplu, Jasper Conran priveste in urma catre perioada anilor '40, de unde preia elemente pe care le combina cu must have-urile variate ale anilor '80. In acelasi timp, Black propune in acest sezon o paleta bogata de culori si materiale sofisticate care pun in valoare simplitatea formelor si a croielilor. In acest sezon, Celio isi revizuieste colectia de baza cu o infuzie de "nostalgie moderna". Autentic, dar ramanand mereu fidel valorilor sale, Celio mizeaza pe melancolie in piesele vestimentare pe care le-a creat. Indrazneala colectiei se observa in detalii, garnituri colorate, printuri geometrice, stofa scotiana in carouri si croieli grafice.

Koton creaza pentru femeia ocupata


Stilul bine definit, femeile ingrijite, atractive, femeile, intre 22 - 40 de ani, care se adapteaza cu usurinta ultimelor tendinte in moda, acestea intra in targetul mai sus amintit. Acelasi brand s-a gandit si la fetele cu varste cuprinse intre 17 - 23 de ani, pentru care a elaborat colectia Ole. Multa culoare, dinamism si tinerete.

Accesorii de la Aldo


La capitolul accesorii, Aldo a creat piese care sa li se potriveasca perfect femeilor cu personalitati urbane, celor care adora sa-si asume riscuri. Tocul arhitectural, talpa plata sau tenesii de inspiratie vintage sunt elementele cheie in tendintele acestui sezon.

Etam vine cu "American Girl"


La capitolul lenjerie intima, brandul te duce cu gandul la modelele la moda in anii '50, prin colectia "American Girl". Etam nu uita nici de deserturile cu gust de anason si culoarea roz si evidentiaza acest lucru prin colectia "Peche Mignon". Mai mult decat atat, acelasi brand transforma in femeia ultra sofistica prin colectia "Madonn a Moi", iar prin linia "Home Citizen" te simti eleganta, dar confortabil, la tine acasa.
 

Comentarii (4)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • aygean pe 21 Dec 2009, 17:39
    super colecte

    este o alegere buna si cu ocazia asta catalin botezatu esti tare

    0
    0

  • ema ancutza pe 9 Oct 2009, 21:00
    E TARE

    colectia e super marfa chiar imi place culorile astea le port si eu!

    0
    0

  • Miriam pe 19 Sep 2009, 20:03
    OK!

    Mie imi place f mult colectia! Cu atat mai mult cu cat este casual, adica purtabila si in viata de zi cu zi.

    0
    0

  • alice pe 18 Sep 2009, 21:01
    penibila colectie

    cea prezentata in galeria foto. absoluta lipsa de creativitate - jenant! nu vad cum se pot numi "creatii" vestimentare acele piese...

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod