Simte-te IUBITĂ sezonul acesta cu noua Colecție de Valentine’s Day de la PANDORA

De Valentine’s Day, PANDORA sărbătorește dragostea în toate formele sale – de la sentimentele romantice de iubire, la dragostea față de sine și prieteniile de nedestrămat. Realizate de bijutieri talentați din metale de înaltă calitate precum argintul 925 și PANDORA Shine (argint 925 placat cu aur), noile modele ne îndeamnă se ne exprimăm sentimentele într-un mod unic și să transmitem mesaje de dragoste inedite.
Anul acesta, iubirea prinde mai multe forme. Încununați relația minunată și pasiunea pe care le trăiți alături de cel drag cu noile talismane strălucitoare din argint 925, care ne aduc aminte de săgețile cuceritoare ale lui Cupidon, care nu ratează niciodată! Fiți diferite de Ziua Îndrăgostiților și arătați întregii lumi că sunteți iubite purtând cerceii asimetrici în formă de inimi, atent meșteșugiți și ideali atât pentru ținute casual, cât și pentru cele extravagante, sau alegând noile brățări netede Moments, din argint 925 și cu inscripția „LOVED”.


Valentine’s Day nu mai este acum o sărbătoare dedicată doar cuplurilor, ci aduce un omagiu prieteniilor sincere. Sărbătoriți afecțiunea în toate versiunile sale și oferiți-le celor mai bune prietene bijuterii prețioase, pline de însemnătate. Inelele, pandantivele și colierele cu motivele săgeții și ale inimii – realizate din argint 925, cu detalii placate cu aur în nuanțe bogate, și împodobite cu zirconiu cubic strălucitor – îi vor aminti mereu celei mai bune prietene de sentimentele tale și o vor îndruma în direcția bună.

#PANDORAValentines

#LOVED



Cunoscută în toată lumea pentru bijuteriile sale de înaltă calitate, finisate manual, disponibile la preţuri accesibile, PANDORA creează, fabrică şi comercializează bijuterii moderne, realizate din materiale veritabile. Inspirându-le pe femei să-şi accepte personalitatea şi să-şi exprime stilul propriu, bijuteriile fermecătoare şi feminine de la PANDORA simbolizează momentele de neuitat ale vieţii şi valorile personale.
Creaţiile unice şi atent finisate de la PANDORA combină meşteşugul vechi de secole cu tehnologia modernă, fiind distribuite în peste 100 de ţări, de pe şase continente, prin aproximativ 7,700 de puncte de vânzare, incluzând peste 2,600 de magazine-concept.

Fondată în 1982 şi având sediul în Copenhaga, Danemarca, PANDORA are peste 27,700 de angajaţi în întreaga lume, dintre care aproximativ 14,000 sunt în Thailanda, unde compania fabrică produsele. PANDORA este listată public la bursa NASDAQ din Copenhaga.
În 2017, veniturile totale ale PANDORA au fost de aproximativ 3,1 miliarde de euro.

Pentru mai multe informaţii, vă rugăm să accesaţi www.pandoragroup.net sau găsiţi-vă inspiraţia pe www.pandora.net.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod