Rita Ora, designer de haine. Cântăreaţa propune stilul sporty-chic!

Când vine vorba despre stilul ei vestimentar, Rita Ora primeşte multe aplauze din partea criticilor de modă. Tocmai din acest motiv case de modă celebre şi brand-uri importante îi propun colaborări.
De curând, solista a primit o nouă provocare: aceea de a-şi realiza propria colecţie de haine alături de Adidas Originals. 
  
După această experienţă îi respect mai mult pe designeri. Sunt mult mai multe lucruri în spatele acestei industrii, pe care nu le cunoşteam, atunci când am început să mă implic în industria modei”, a recunoscut Rita Ora. Din dorinţa de a face lucrurile într-un mod profesionist, solista şi-a propus să cunoască în detaliu lumea Adidas: a vizitat fabricile din Germania ale brand-ului şi a rememorat zilele petrecute la colegiul din Londra.
“Aflându-mă la prima colecţie, a fost un moment foarte important pentru mine. Am făcut mood-board-uri de când mă ştiu, dar transformarea lor în realitate a fost ceva diferit. Am studiat această problemă pentru că voiam să ştiu despre ce aveam să vorbesc. Acum, mă poţi întreba orice despre colecţia pe care am realizat-o”, a declarat ea entuziasmată. “Ca sursă de inspiraţie am rememorat zilele când făceam shopping în Portobello Market, de unde îmi cumpăram tricouri ieftine, pe care le transformam cu ajutorul unor accesorii creative.
” 
  
Rezultatul este cât se poate de interesant şi inovativ: Rita s-a jucat cu logo-urile, cu imprimeurile florale şi cu nuanţele curcubeului, pe care le-a mixat cu tonurile de gri şi clasicul negru.
“Am vrut să folossesc piele şi blană, dar până la urmă vorbim despre un brand de articole sportive şi… de bugete”. Leggins, pantaloni baggy, tricouri, hanorace, salopete, bustiere, top-uri cropuite, şepci, pantofi sport şi ghete înalte (disponibile în magazinul Sport/Couture din Băneasa Shopping City), toate au primit o “infuzie” de creativitate marca Rita Ora. Şi cum ţinutele sporty-chic cu aer relaxat sunt la mare căutare în rândul vedetelor, nu este de mirare că celebrităţile de la Hollywood, precum Ellen Pompeo, Beyonce, Daisy Lowe au devenit fane ale colecţiei vestimentare propuse de Rita Ora!   

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod