MURMUR a lansat noua colecție de Toamnă-Iarnă 2018

Încă de la primele colecții, brandul vestimentar MURMUR s-a jucat cu clișeele erotice, încercând să le reinterpreteze și să le redefinească. Pentru colecția de Toamnă-Iarnă 2018, designerul Andreea Bădală a aprofundat clișeul French Maid, așa cum apare acesta în arta contemporană și în cinematografie.
Conștientizând simbolistica personajului, MURMUR o transformă din cineva care se supune în cineva care ordonă. Ținutele care rezultă radiază putere. Femeia, conștientă de atuurile ei, devine stăpână.
„În lumea consumeristă în care trăim, imagistica pornografică ieftină tinde să devină un substitut al senzualității”, spune Andreea Bădală. „Ca provocare, ce-ar fi dacă am transpune acele imagini în piese de design, păstrând un aer obraznic care să amplifice siguranța de sine a femeii care le poartă?”

Colecția își face intrarea cu roz sorbet și roșu acadea, urmate de griuri lăcuite, diferite texturi de negru, accente de roșu, bronz și negru metalic.
Latexul este evocat prin materiale lucioase. Plasa, arhifolosită pentru ciorapi sau bodystockings, apare de data asta în rochii croșetate sau e integrată în piese groase, din microfibră.

Cătușele inspiră brățări cu dantelă artizanală, din cizmele lungi derivă accesorii care îmbracă piciorul, putând fi purtate cu pantofi cu toc. Elemente de roleplaying precum mănușile de menaj sunt transformate în podoabe mărginite cu dantelă Chantilly tratată cu silicon.

Privită în ansamblu, colecția poate părea o propunere indecentă. Dar asta face MURMUR cel mai bine: potențează senzualitatea și încrederea în sine a clientelor sale, amintindu-i fiecăreia dintre ele că ea face regulile.

Privită piesă cu piesă, colecția construiește un parcurs emoțional al ipostazelor feminine, oferind piese și emoții pentru ocazii diverse: rochia și fusta Overlay pentru un look business feminin, rochiile Fling, Domestic și fusta Icing pentru cocktail-uri, fusta Domestic, rochia și fusta Glaze pentru purtătoarele curajoase de roz, iar jumpsuit-ul, fusta și rochia Exhibit pentru un manifest de senzualitate curajoasă.

Colecția MURMUR Toamnă-Iarnă 2018 s-a lansat oficial în România pe 18 septembrie. Peste 120 de invitați au asistat la defilarea cu două reprezentații care a avut loc la Switch Lab, sub cupola Palatului Universul.
Partener special al evenimentului a fost Alexandrion.
Colecția este acum disponibilă în showroom-ul MURMUR, din Strada Icoanei, nr.75A, București, online pe www.murmurstore.com, și la distribuitorii din țară și din străinătate.

Andreea Bădală a lansat MURMUR în 2011, ca un concept unic care integrează elemente de lenjerie în piese pret-a-porter, într-un mod inovativ și concetrat pe senzualitatea siluetei feminine. De-a lungul timpului, brandul s-a bucurat de atenția presei internaționale și a fost purtat de vedete precum Madonna, Kylie Jenner, Beyoncé, Lady Gaga și Dua Lipa.


Credite eveniment:

Locatie: Switchlab
https://www.instagram.com/switchlab.ro
Design eveniment: Bogdan Ciocodeica
https://ciocodeica.com
Pantofi: Hardot
http://www.hardot.com
Modele: One Models
Make-up: Claudia Neacsu
Hair stylig: Claudiu Alex Sarghe
Fotografie: George Sandu
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod