Modă. Cele mai interesante ţinute de la London Fashion Week. 30 de imagini

La fel ca şi în cadrul colecţiilor de la New York, tendinţele majore sunt reprezentate de imprimeurile botanice masive şi de ţinutele din catifea
Săptămâna Modei de la Londra s-a desfăşurat în perioada 19-23 februarie şi a adus pe podiumul de prezentare viziunea pentru sezonul toamnă - iarnă 2016/2017 a designerilor britanici.

La fel ca şi în cadrul New York Fashion Week, una dintre tendinţele majore este reprezentată de imprimeurile florale şi botanice masive, în culori închise, misterioase şi intense. 

Volanele se numără printre elementele care s-au făcut remarcate în cadrul prezentărilor de la Londra. Acestea au fost puternic reprezentate în cadrul colecţiei propuse de J.W.
Anderson.
La rândul său, casa de modă Erdem a folosit volanele, franjurii şi penele pentru a decora ţinutele diafane din voal, inspirate din stilul anilor '20.

Catifeaua pare să fie materialul vedetă al sezonului toamnă-iarnă 2016/2017, fiind element central în cadrul multor colecţii prezentate atât la New York, cât şi la Londra. Antonio Berardi a propus în cadrul London Fashion Week combinaţii intersante de catifea şi saten sau catifea şi dantelă. De asemenea, piesele vestimentare din piele, inclusiv rochiile şi fustele, se numără printre tendinţele semnificative ale viitorului sezon.

Pe lângă temele botanice, fluturii au fost o sursă importantă de inspiraţie pentru Sarah Burton, designerul casei de modă Alexander McQueen, dar şi pentru creatoarea Mary Katrantzou.

Negrul a dominat colecţiile prezentate la Săptămâna Modei de la Londra, fiind completat de nuanţe preţioase de roşu burgund, albastru cobalt, bleumarin, crem sau camel.
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod