Laura Lazar, printre printese punk

"Just fucking special" este o linie vestimentara gandita si adusa in fata publicului de catre Laura Lazar. Recunosc ca aseara am asistat la o prezentare de moda usor atipica fata de cele...
"Just fucking special" este o linie vestimentara gandita si adusa in fata publicului de catre Laura Lazar. Recunosc ca in seara de 15 octombrie 2008 am asistat la o prezentare de moda usor atipica fata de cele cu care eram obisnuita si nu ma refer neaparat la desfasurarea evenimentului in sine, ci la modelele prezentate.

Laura Lazar, care este atat designer vestimentar, cat si prezentatoarea emisiunii "Stylissimo" de pe Music Channel, a readus in atentia celor prezenti la eveniment printesele copilariei fiecareia dintre noi.
Pana aici, nu este nimic iesit din comun, ai spune simplu ca a fost vorba despre o prezentare de moda inspirata din basme. Adevarat, in mare parte, insa trebuie sa completez ce am spus mai sus cu faptul ca personajele sunt reinterpretate si orientate spre curentul punk gotic al zilelor noastre.

Colectia de tricouri se afla la limita dintre mass market si designer creation, la interferenta intre povestile copilariei si realitatea zilelor noastre. Pe de alta parte, Laura Lazar isi doreste ca aceasta linie sa fie un manifest in fata stereotipurilor din moda actuala si a inchistarii femeii in postura de printesa aflata in cautarea printului pe un cal alb.


Ca si target, noua colectie se adreseaza femeii actuale, puternice, active, indraznete si feminine. Astfel, Laura Lazar propune trei personaje ale copilariei - Ariel din "Mica Sirena", Belle din "Frumoasa si Bestia" si "Alice" din "Alice in Tara Minunilor", pe care le aduce in actualitate cu ajutorul unui look punk-gothic, urban, usor de purtat si accesibil.

 

Comentarii (3)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Beutza pe 7 Nov 2008, 13:44
    :X

    imi place foarte mult :)

    0
    0

  • yulys pe 7 Nov 2008, 13:31
    place:X

    si mie imi place multttt punk`ul:X

    0
    0

  • x_pisycutza_x pe 22 Oct 2008, 16:03
    :X

    i love punk :X:X:X::X

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod