Tom Cruise a donat bani pentru Teatrul Act

Facebook Twitter Comenteaza
Tom Cruise a donat bani pentru Teatrul Act

In cadrul evenimentului Teatru act - 10 Ani, care se desfasoara in perioada 14 - 19 octombrie 2008, a avut loc o intalnire cu presa in care cei prezenti le-au putut vedea si asculta pe Joyce Nettles, director de casting pentru cei mai importanti directori britanici si pe Elisabeth Kindler, print producer al cotidianului austriac Heute.

Evenimentul a avut loc astazi, 15 octombrie si alaturi de invitatele speciale a fost prezent si actorul Marcel Iures care este Presedintele Fundatiei Cultural-Artistice Teatrul Act.
Tocmai despre activitatile acestei fundatii s-a discutat astazi si despre proiectele pe care cei prezenti in fata jurnalistilor le-au derulat in cei peste 10 ani de colaborare.

Astfel, Marcel Iures a reamintit de prima productie realizata in 1993, "Richard al III-lea". "Atunci a fost un turneu formidabil realizat in colaborare cu Consiliul Britanic, Teatrul National din Cluj si Fundatia Teatrului Odeon, pe atunci Art Inter Odeon", a declarat Marcel Iures.

Pe de alta parte, am aflat ca exista mai multe proiecte care-i sprijina pe copiii bolnavi de SIDA si pe cei abandonati.
In cadrul aceluiasi eveniment, Marcel Iurres a eclarat ca actorul Tom Cruise a donat o suma importanta de bani pentru refacerea spatiului de la parterul Teatrului Act.

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod