Bulinele revin în atenţia designerilor, care le folosesc chiar şi pentru încălţări

În acest an se poartă iar modelul de sanda cu toc mediu şi decupat doar la spate. Dacă v-aţi întrebat cumva ce design mai deosebit se mai poartă anul acesta la încălţăminte, unul dintre

În acest an se poartă iar modelul de sanda cu toc mediu şi decupat doar la spate. Dacă v-aţi întrebat cumva ce design mai deosebit se mai poartă anul acesta la încălţăminte, unul dintre răspunsuri este simplu: bulinele.

Cât despre model, revin în forţă sandalele cu toc mediu, cu bretea şi decupate doar în spate. Totuşi, Jerome Rousseau, creatorul sandalelor din imagine, adaugă două elemente neobişnuite: un toc uşor “ciupit” şi buline “în relief”.
Dacă astfel de buline nu mă deranjează şi mi se par chiar foarte interesante, nu mă pot obişnui deocamdată cu genul acesta de toc.

Dar asta e treaba creatorilor, să “deseneze” modele cât mai neobişnuite dintre care unele rezistă probei timpului, iar altele nu. Iar bulinele sunt dintre cele care au rezistat şi au revenit mereu în atenţia noastră, ca puncte de culoare pentru o garderobă mai veselă de primăvară-vară.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod