The New Little Black Dress by Mirela Stelea

Dragele mele, săptămâna trecută am lansat concomitent trei proiecte la care am muncit mult în ultimele luni. Am deschis noul showroom din Strada Brazilia 52, am lansat colecția “The New Little

Dragele mele, săptămâna trecută am lansat concomitent trei proiecte la care am muncit mult în ultimele luni. Am deschis noul showroom din Strada Brazilia 52, am lansat colecția “The New Little Black Dress”, precum și magazinul online disponibil pe pagina mea oficială de Facebook, de unde pot fi achiziționate, pentru început, toate produsele din noua colecție.

Sunt bucuroasă pentru că am avut alături prieteni dragi, invitați de seamă, jurnaliști, stiliști, designeri. A fost un eveniment reușit, mulțumită echipei mele de PR formată din Sorin Duțoiu și Christian Stan.

La noul Showroom au ajuns domnul Ion Țiriac, Ion Ion Țiriac, alături de Ileana Lazariuc, Anastasia Lazariuc, Andreea Marin Bănică, Geanina Ilieș, Ellie White, Mihaela Drafta, Simona Pătruleasa, Marinela Hagi, Luminița Popescu, Ana Lucescu, Iuliana Marciuc, Lora Petrescu, Amna, Ruxandra Dragomir, Oana Roman, Lucia și mulți alții.

Andreea Marin Bănică, Geanina Ilieş şi Ellie White au fost, pentru o seară, ambasadoarele Little Black Dress, purtând trei creaţii diferite din noua colecţie. Andreea a îmbrăcat o rochie până la jumătatea piciorului, acoperită cu dantelă, Geanina Ilieş o creaţie din material paietat, cu spatele gol, care i-a pus în evidenţă corpul perfect, transformând-o într-un veritabil sex-simbol, iar Ellie White o rochiţă din mătase naturală cu guler Peter Pan accesorizat cu pietre Swarovski şi mărgele, care i-a oferit lejeritate, dar şi eleganţă, Elena fiind însărcinată în opt luni.

Despre Little Black Dress am spus-o şi o repet: este cea mai sigură rochie pe care o poţi avea îm garderobă.

Este varianta ideală pentru evenimentele la care vrei să mergi la sigur şi să nu rişti. Este clasică, elegantă, sexy şi îţi pune în evidenţă silueta într-un mod plăcut, chiar dacă nu ai dimensiuni de manechin. Rochiile din noua colecţie sunt realizate din mătase naturală, dantelă din mătase, dantelă Solstiss, catifea sau material paietat, accesorizate cu pietre Swarovski.

Am realizat rochii fără umeri, cu spatele gol, cu decolteu adânc, sau, din contră, cu pieptul acoperit, însă îndeajuns de sexy pentru a avea apariţii memorabile la evenimentele la care participaţi.

Vă invit să aruncaţi o privire asupra noii mele colecţii, atât în fotografiile de mai jos, cât şi pe magazinul online care poate fi accesat direct de pe site-ul meu oficial www.mirelastelea.ro sau de pe pagina de Facebook www.facebook.com/MirelaStelea.

Sper să vă placă!
Cu drag!

Mirela Stelea
Dreams Come Truewww.mirelastelea.ro
Showroom: Str. Braziliei 52, Bucureşti. Tel 0762.985.066


mirela-stelea
mirela-stelea
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod