Mirela Stelea - Little Black Dress, rochia care te scoate din impas!

Dragele mele Să nu uitaţi niciodată că, atunci când sunteţi în impas şi nu ştiţi ce să alegeţi să purtaţi la un eveniment special din viaţa voastră, există întotdeauna varianta

Dragele mele

Să nu uitaţi niciodată că, atunci când sunteţi în impas şi nu ştiţi ce să alegeţi să purtaţi la un eveniment special din viaţa voastră, există întotdeauna varianta clasicei rochiţe negre. Little Black Dress este piesa de rezistenţă a oricărei garderobe feminine. Este rochia esenţială, cea care îţi vine bine indiferent de conformaţia corpului. Rochia care te scoate din orice impas atunci când trebuie să participi la o petrecere sau la un cocktail. Cu negru mergi la sigur.

Pari suplă şi elegantă. Este versatilă, durabilă, nu se demodează niciodată.

În lumea modei există o regulă ca fiecare femeie să aibă măcar o rochie de acest tip în garderobă. Fashion icon-uri precum Audrey Hepburn, Marilyn Monroe, Jacqueline  Kennedy sau Sophia Loren au fost adevărate promotoare a celebrei LBD, cea mai renumită dintre ele fiind rochia pe care a purtat-o Audrey Hepburn în fimul ‘Breakfast at Tiffany’s’.

În prezent, în funcţie de noile trenduri, puteţi opta pentru o variantă din paiete, cu spatele din mătase, aşa cum este cea de la Lanvin, sau cea din dantelă negră cu accente argintii şi aplicatie cu volan în partea inferioară, pe care o găsiti la DKNY.

Sunt două variante absolut superbe. A treia variantă este rochia din boucle cu nasturi aurii de la Dolce&Gabbana sau una din benzi elastice, de la Herve Leger. Just Cavalli propune o variantă simplă, dar spectaculoasă, din jersay, iar Lover vine cu o combinaţie superba de mătase elastică şi dantelă.Sunt exemple pe care le găsiţi în colecţiile marelor case de modă.

Personal, am fost dintotdeauna fan al rochiţelor negre, elegante şi sexy în acelaşi timp. În acest sens, am pregătit o colecţie integrală Little Black Dress, superbă, din dantelă, mătase, catifea sau material paietat, pe care o voi lansa săptămâna viitoare.

Am pus mult suflet în această colecţie şi abia aştept să v-o prezint, în premieră. În plus, am şi alte noutăţi pe care vi le voi împărtăşi tot săptămâna viitoare.

Pe curând!

Mirela Stelea
Dreams Come Truewww.mirelastelea.ro
Showroom: Str. Braziliei 52, Bucureşti. Tel 0762.985.066

mirela-stelea
mirela-stelea
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod