Mirela Stelea: Poartă dantela! Este elegantă și romantică!

Dragele mele, Pentru o apariție elegantă și romantică în acest sezon, nu evitați să purtați dantela, pe care designerii au reinterpretat-o în variante atat pentru seară, cât și pentru

Dragele mele,

Pentru o apariție elegantă și romantică în acest sezon, nu evitați să purtați dantela, pe care designerii au reinterpretat-o în variante atat pentru seară, cât și pentru timpul zilei. Și aici vorbesc de rochii, fuste, pantaloni scurți, bluze și chiar pantofi, toate din dantelă, nude sau culori tari.  Mi-au atras atenția în mod special câteva piese, pe care le consider achiziții foarte bune și pe care vi le recomand și vouă. De exemplu, o rochie din dantelă în negru și alb de la Valentino este una dintre investițiile pe termen lung, simplă, dar în același timp sofisticată.

Din colecția Stella McCartney puteți alege o ținută din dantelă în combinație de galben și alb, care vă pune în evidență silueta și garantează o apariție seducătoare. O pereche de pantaloni din dantelă, din colecția Moschino Cheap and Chic, purtați cu o cămașă roșie din dantelă, cum este cea de la Erdem, vor spune adio monotoniei și vă vor oferi o notă de romantism.

În magazine precum Zara, Mango sau Massimo Dutti, aveți o gamă largă de piese vestimentare din dantelă, atât casual cât și elegante, pe care le puteți achiziționa la prețuri bune, mai ales că perioada reducerilor nu s-a încheiat încă.

În concluzie, vă pot spune că cine mizează pe dantelă în sezonul toamană-iarnă, va face alegerea potrivită. Purtați atât dantelă albă, în culori nude sau pastelate, cât și dantelă în nuanțe de negru, gri sau culori metalizate, argintiu sau auriu, și veți tine pasul cu noile trenduri ale sezonului.

Mirela Stelea
Dreams Come True www.mirelastelea.ro
Atelier: Str. Stockholm 11, Bucureşti. Tel 0762.985.066

mirela-stelea
mirela-stelea
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod