Mirela Stelea: “Paietele, întotdeauna o alegere minunată!”

Dragele mele, După ce săptămânile trecute am discutat despre imprimeuri florale și animal print, a venit și rândul materialelor paietate! Fie că optați pentru nuanțe de auriu, arămiu,

Dragele mele,

După ce săptămânile trecute am discutat despre imprimeuri florale și animal print, a venit și rândul materialelor paietate! Fie că optați pentru nuanțe de auriu, arămiu, argintiu, culori nude sau combinații de culori în contrast, vă asigur că veți avea o apariție sexy, elegantă, de neuitat!

Prima recomandare de pe lista mea este o rochie din bandaje, în nunațe de nude și argintiu, de la Herve Leger (2088 euro). De la același brand puteți alege un model asemănător, în combinație de alb și negru. Sunt achiziții foarte bune, ușor de purtat și în trend în ultimii ani.

O rochie retro din mătase și paiete, în nuanță de argintiu și turqoise de la Diane Von Furstenberg (1245 euro) este cu siguranță o optiune foarte bună, iar de la Donna Karan (1828 euro) puteți achiziționa o rochie superbă, din tulle strech paietat în nuanță de auriu, pe un umăr, și cu fronseuri.

Pentru o seară petrecută într-un club, în care doriți să fiți în centrul atenției, aveți opțiunea de a purta o rochie mini din mătase paietată, de culoare roze, cum este cea de la Rebecca Taylor (400 euro), sau una din crepe satin argintiu de la Halston Heritage (640 euro).

Din colecția Gold Label de la Vivienne Westwood (2800 euro), puteți alege o rochie absolut divină, în nunață de ivoire metalizat, la jumătatea genunchiului, cu drapaje.

În aceeași colectie, dar pe nuanța argintiu, puteti găsi și o rochie lungă, potrivită pentru o seară de gală, pentru covorul rosu, sau orice alt eveniment care presupune un astfel de dress code. O altă creație spectaculoasă este cea de la Rachel Gilbert, o rochie lungă din mătase în nunață de verde mentol, cu bustieră paietată într-o inedită combinație de auriu, vernil și albastru, sau una foarte eleganta, din tulle nude și aplicații de paiete metalice (1200 euro).

Mi-aș dori ca fiecare dintre voi să aibă curajul să aibă în garderobă măcar un obiect vestimentar din material paietat sau aplicații cu paiete, pentru că elnu se va demoda  niciodată.

Chiar dacă nu le veți purta foarte des, vă asigur că atunci când veți avea nevoie de o ținută trendy, mai deosebită, veți putea apela la ele!

Și, ca să vă dau un exemplu, în fotografia de mai jos care face parte din pictorialul apărut în Business Woman în luna mai 2012, rochia paietată pe care am purtat-o am creat-o special pentru propria mea garderobă. În urma apariției acestor fotografii, a bătut recordul la numărul de comenzi în această vară! Modelul a fost chiar adaptat pe alocuri în funcție de preferințele clientelor. Primesc zeci, chiar sute de complimente de fiecare dată când o port.

Mă simt cu adevărat specială în acele momente. Așadar, curaj, completați-vă garderoba cu rochii elegante din paiete! Nu veți da greș!

Mirela Stelea
Dreams Come Truewww.mirelastelea.ro
Atelier: Str. Stockholm 11, Bucureşti. Tel 0762.985.066

mirela-stelea
mirela-stelea
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod