Mirela Stelea: Când și cum purtăm alb și culori pastelate

Dragele mele! Nuanțele de alb și culorile pastelate sunt temele despre care aș dori să discutăm săptămâna aceasta. Mai intâi de toate, este bine de știut că abul este vedeta sezonului

Dragele mele! Nuanțele de alb și culorile pastelate sunt temele despre care aș dori să discutăm săptămâna aceasta. Mai intâi de toate, este bine de știut că abul este vedeta sezonului cald  și nu mă miră acest lucru atât timp cât emană eleganță și puritate, atât pentru un outfit modern, cât și pentur unul clasic ultra feminin. Țineți însă cont că, spre deosebire de negru, nu ascunde defectele siluetei.

Albul este ușor de asortat. O pereche de jeans skinny cu un maiou sau o cămașă albă este cel mai bun exemplu.

Vă recomand să purtați rochii lungi sau scurte de in sau din dantelă și să le accesorizați cu bijuterii XXL colorate sau în nunațe de auriu. Apoi, cele mai fresh apariții sunt piesele sofisticate în nuanțe de roz fondant, verde mentol sau galben pai (vezi  Donna Karan, Christopher Kane) . Sunt pur și simplu un deliciu.

Această paletă de culori emană un aer cald și romantic. Sfatul meu este să le combinați complementar cu nuanțe șterse sau să le puneți în valoare în combinație cu negru.

Deasemenea, accesoriile în aceaste nuanțe, precum colierele sau poșetele, dau un aer boem și strălucire oricărei ținute.  Atât în cazul albului pur cât și al culorilor pastelate bronzul va fi pus evidență foarte bine, dar, chiar și atunci când nu suntem bronzate, aceste nuanțe, facand alegerile vestimentare potrivite, ne vor avantaja.

Mirela Stelea
Dreams Come Truewww.mirelastelea.ro
Showroom: Str. Brazilia 52, Bucuresti. Tel 0762.985.066

mirela-stelea
mirela-stelea
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod