Bianca Drăguşanu, prinsă între o sarcină care nu se vede şi un fost iubit gelos

Barbie de România, cum mai este alintată Bianca Drăguşanu, încearcă să-şi câştige independenţa financiară şi să-şi păstreze relaţia cu Victor Slav, dar nu-i este deloc uşor
Bianca Drăguşanu, 34 de ani, este urmărită de fostul fotbalist Adrian Cristea, supranumit Prinţul, conform unor publicaţii populare.
Barbie de România nu a confirmat nici până la această oră dacă e însărcinată sau nu. Din imaginile postate pe Facebook nu se poate deduce nimic. Starul e atât de slab, încât ar fi o adevărată minune să poată duce o sarcină până la capăt.
Deşi mai multe surse din preajma vedetei au declarat pentru presă că Bianca aşteaptă un copil, iar tatăl e fostul prezentator meteo de la Pro TV Victor Slav, aceste informaţii sunt greu de susţinut în lipsa unei declaraţii oficiale. Dar, fanii acesteia continuă să o felicite şi să aştepte marea minune, Bianca Drăguşanu, mamă.
 

Comentarii (2)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

 • Elvis Termopan pe 6 Mai 2016, 19:26
  Yucky

  Ce ventuza urata pote sa aiba aceasta papusa... Este un defect de fabricare?... Alta nu aveti?

  0
  0

 • xyz pe 5 Mai 2016, 10:54
  LOLZZZZ

  Ma sparg de ris. Pai ce sa se vada, fraierilor, cind asta nu e gravida? In cel mai fericit caz se foloseste de o mama-surogat, care e poanta?

  1
  0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod