Protejeaza-ti pielea de efectele nocive ale soarelui!

Protejarea pielii contra efectelor nocive ale razelor UV este importanta pe toata durata anului, nu doar in sezonul cald. Prevenirea aparitiei cancerului de piele poate fi efectuata cu usurinta, daca se tin cont de cateva lucruri. 

Fie ca ai tenul mai deschis la culoare sau nu, este important sa folosesti creme cu factor de protectie care sa-ti protejeze pielea de razele soarelui. Totodata, in sezonul cald este indicat sa-ti acoperi cu haine cat mai mult din suprafata pielii, mai ales daca ai multe alunite pe corp.

In plus, analiza alunitelor este un pas extrem de important in prevenirea cancerului de piele. “Multe melanoame de novo (din senin) apar chiar si in cazul persoanelor care nu au alunite. De aceea, fotografierea completa a corpului, si dermatoscopia digitala sunt, fara indoiala, cea mai buna metoda de monitorizare a pacientilor care au riscul de a dezvolta cancer de piele”, afirma Filis Demirgean, medic dermatolog la Elos Skin & Laser Center.

Acest proces poate fi efectuat cu ajutorul echipamentului FotoFinder Bodystudio ATBM, care combina cartografierea completa a corpului cu dermatoscopia mai bine ca niciodata.

FotoFinder ofera o procedura completa de scanare a pielii din cap pana in picioare in putin timp si la o calitate inalta. In primul rand: camera este pozitionata complet automat. Dupa cateva minute toate pozele sunt salvate si noul Bodyscan ATBM le compara automat cu imaginile efectuate la ultima examinare, cu scopul de a observa modificarile care au aparut la nivelul nevilor.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod