Schimba-ti garderoba!

Odata cu venirea primaverii, este timpul sa faci o schimbare de look. In luna martie, alege si ofera-ti cele mai fumoase martisoare vestimentare.
Odata cu venirea primaverii, este timpul sa faci o schimbare de look. In luna martie, alege si ofera-ti cele mai fumoase martisoare vestimentare. Am facut pentru tine cateva selectii de accesorii si articole vestimentare care vor aduce primavara si in garderoba ta.

Fii stralucitoare atat la birou cat si in timpul iesirilor in oras de la sfarsitul saptamanii. Noua colectie Nara Camicie iti propune in acest sezon o camasa special adaptata stilului tau activ de viata. Croiul cambrat si taietura sub bust aduc un omagiu feminitatii, iar detaliile (striatiile fine din dreptul taliei) confera o aura aparte eternei elegante a camasii albe. Camasa este compusa din 96% bumbac si 4% elastan si are pretul de 298 lei.

Te-ai plictisit de traditionala camasa alba? Ce ai zice daca la viitoarea sedinta vei purta o culoare primavaratica care te ajuta sa eviti o tinuta sobra. Opteaza pentru o camasa mov, cu maneci lungi si o croiala clasica. Materialul ei este copus din 95% bumbac si 5% poliester. Camasa costa 89,9 lei si o gasesti in magazinele La Femme.

De altfel, La Femme ti-a pregatit pentru aceasta primavara o subcolectie Classic Business ale carei piese sunt alegerea potrivita pentru o atitudine rafinata, matura. Liniile urmaresc stilul clasic, dar au accente de feminitate. Materialele preferate sunt bumbacul si vascoza in culori ca rosu, gri, alb, negru, mov. Iti propunem din aceasta subcolectie un compleu ce include o fusta si un sacou nebru, ambele fiind alcatuite din 65% poliamida, 30% vascoza si 5% elastan. Pretul fustei este 129,9 lei, iar cel al sacoului 189,9 lei.

 Daca preferi tinute mai putin formala, alege sa porti La Femme, subcolectia Casual Chic&Trendy. Liniile sunt fluide, formele pastreaza influentele retro ale anilor 60' -70', materialele sunt moi si matasoase. Culorile vedeta sunt verde si galben, roz in nuante diferite, tonuri deschise de mov. Adu toata veselia primaverii si da culoare tinutei tale, purtand un top roz din tricot cu funda. Are in compozitie 70% bumbac, 22% vascoza si 8% licra. Topul are pretul de 69,9 lei.

Zilele calduroase pot fi intampinate fara rezerve. Cand indicatorul termometrului urca, poarta un tricou din 95% vascoza si 5% elastan. Este ideal pentru a fi combinat cu colanti si balerini astfel incat sa te bucuri de o tinuta lejera si confortabila. Tricoul este decorat cu margele, costa 74,9 lei si il gasesti in magazinele La Femme.

In materie de accesorii, La Femme iti propune o pata de culoare, fie ea verde, rosie sau aurie. Da personalitate tinutei tale, accesorizand-o cu o geanta rosie, decorata cu fermoare si cusaturi. Este din piele ecologica si costa 154,9 lei.

Pentru o tinuta relaxata opteaza pentru o bluza evazata, cu imprimeuri florale mari, in nuante de primavara. Taietura patrata a decolteului si manecile bufante vor adauga o nota de veselie. Bluza este din bumbac, costa 79 lei si o poti cumpara de pe site-ul www.etinar.ro.

Tot de pe site-ul TinaR iti poti achizitiona un bolero cu gluga. Creatpentru variatiile de temperatura din timpul primaverii, acest bolero sport si scurt se potriveste perfect atat la o pereche de pantaloni casual cat si la o rochie inflorata. Materialul sau este alcatuit din 95% vascoza si 5% elastan. Pretul produsului este de 69 lei.

 In luna martie, Swatch iti propune un ceas creat special pentru mama ta si te ajuta sa ii faci un cadou util. Intalnirea mamei cu ceasul va fi dragoste la prima vedere deoarece cureaua acestuia este o reminiscenta a unor brocarturi frumoase, brodate cu flori. Carcasa transparenta si cadranul crem, decorat cu cate un cristal in dreptul fiecarei ore, creeaza contraste stralucitoare din fiecare unghi. Ceasul special pentru Ziua Mamei vine impreuna cu o poseta din piele sintetica de culoare crem, decorata si ea cu ghirlande, flori si broderie cu paiete. Pretul ceasului impreuna cu poseta este de 315 lei.

Daca esti singura si regreti ca nu ai primit niciun cadou de Ziua Indragostitilor, ofera-ti tu unul. Il gasesti la Swatch, in reteua magazinelor Cellini. Ceasul Swatch Lady este format dintr-o carcasa transparenta de plastic, articulata de o bratara compusa din zale rotunde din otel inoxidabil. Ceasul este insotit de un breloc metalic in forma de inima, ce poate incadra o fotografie. Ceasul si rama foto sunt prezentate intr-o cutie patrata rosie ce are un capac in forma de inima. Pretul acestui ceas imperruna cu rama foto este de 250 lei.

In cazul in care iti doresti sa ai multe perechi de pantofi si genti asortate, dar nu esti dispusa sa dai prea multi bani pe ele, avem pentru tine o veste buna. Colectia pentru primavara Deichmann iti pune la dispozitie numeroase variante si modele la un pret foarte bun. Poarta o pereche de balerini dragalasi cu model de fald chic pe care ii poti avea in schimbul sumei de 89 lei.

Asorteaza balerinii cu o geanta in acelasi ton. Poarta o geanta de vara argintie incapatoare si cu floare XL care costa 59 lei. Atat balerinii cat si geanta sunt disponibile incepand cu luna martie, in toate magazinele Deichmann.

In luna martie, fa-ti un cadou special: o pereche de pantofi de la Aldo. Fii romantica si poarta auriu. Pantofii sunt decupati si decorati cu o fundita. Ii poti asporta unei rochii cu volane baby dall sau unei fuste tip creion, in functie de stilul care te prinde. Pantofii sunt din piele si au un pret de 289 lei.

 Daca vrei o pereche de pantofi cu toc comod, Aldo iti vine in ajutor. Alege sa porti niste pantofi negri, usor de asortat, decupati in fata si decorati cu funda. Ii poti purta atat in timpul zilei, la birou, cat si la evenimente si la iesirile in oras sau petreceri. Ii gasesti la pretul de 365 lei.

 Geanta care li se potriveste, o gasesti tot in magazinele Aldo. Te va cuceri prin imbinarea armonioasa dintre negru si alb si prin dimensiunea ei care iti permite sa iei cu tine tot ceea ce ai nevoie. Si cate dintre noi nu isi doresc acest lucru? O poti avea in schimbul sumei de 199 lei.

In acest sezon, Aldo Accessories te invita sa fii romantic. Gama de culori este din nou dulce si mata, cu accent pe pasteluri, iar materialele au texturi catifelate de satin si matase. Ideea de retro este reluata prin piese din perle si cristale.

Feminitatea este tema colectiei, sustinuta prin motive florale, imprimeuri cu fluturi, funde si volane. Aceste trasaturi sunt integrate in toate gamele de bijuterii din aceasta colectie. Sursele de inspiratie sunt clasice, piesele romantice fiind apoi prelucrate in stil modern. Fii romantica si poarta un colier cu motive florale, pe care il gasesti la pretul de 89 lei.

Colectie Aldo cu o alura futurista, Geometric Genie este axata pe imprimeuri psihedelice, volume si forme geometrice, accesorii exagerate si combinatii surprinzatoare de materiale stralucitoare si metalice. Elementele cheie ale colectiei sunt ornamente din pietre de forme si dimensiuni neasteptate, piese uni si degradeuri. Cumpara-ti un inel Geometric Genie in schimbul sumei de 69 lei.

Ti se pare ca iarna a trecut mult prea repede si vrei ceva care sa-ti aduca aminte de florile ei de gheata? Poarta o pereche de cercei argintii ce par a fi inspirati de acest anotimp trecut. Ii gasesti in magazinele Accessorize si fac parte din colectia destinata acestei primaveri. Pretul lor este de 33 lei.

Simte primavara si lasa-te cuprinsa de spiritul ei, purtand accesorii in ton cu sezonul actual. Decoreaza-ti parul cu o clama in forma de fluture argintiu, ornat cu pietre albe. Produsul coste 28 lei si il gasesti in magazinele Accessorize.

Fii prevazatoare si include in garderoba ta si o esarfa, pentru zilele mai racoroase ale lunii martie. Alege una din matase, cu o combinatie cromatica alb-negru. O gasesti la Accessorize, la pretul de 100 lei.

Si in acest sezon curelele sunt accesoriile rasfatate. Alege-ti si tu o curea cu ajutorul careia sa iti marchezi nu doar talia ci si venirea primaverii in garderoba si sufletul tau. O gasesti in magazinele Meli Melo, este rosie si foarte stralucitoare. Cureaua este din lac si costa 29,9 lei.

Indrazneste sa asortezi cureaua unei genti cu o personalitate la fel de puternica si o culoare pe masura. Geanta este din velur, costa 89,9 lei si ti-o pune la dispozitie colectia de accesotrii fantezie primavara/vara 2008, propusa de Meli Melo Paris.

Iti place culoarea albastru? Poarta o curea si o geanta, pardon, o geanta accesorizata cu o curea. Invinge tabuurile, depaseste limitele, alege nonconformismul si bucura-te de viata, de culoare si de tineretea spiritului. Urmeaza indemnul Meli Melo si cumpara aceasta geanta care nu va trece neobservata in randul prietenelor tale. Produsul este din lac si costa 89,9 lei.
 

Comentarii (24)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • cony pe 22 Dec 2009, 12:11
    vreau sa imi schimb garderoba

    buna sunt cony am 21ani si imi doresc foarte mult sa imi schimb garderoba eu panaacum mam imbracat numai sport va multumesc

    1
    0

  • raluk pe 24 Nov 2009, 19:28
    raluk

    buna sunt raluka si am 18 ani.As vrea sa va cer parerea despre cum ar trebuie sa ma imbrak dak am si burta si aripioare iar picioarele le am subtiri.De mult incerk sa slabesc dar nu pot ptr ca de fiecare data slabesc doar din picoare si din fund si poate imi recomnadati si o dieta.Va rog frumos sa ma ajutati.

    1
    0

  • elena pe 7 Feb 2009, 21:56
    un pic plinuta

    am 24 de ani ,76 kg,si as vrea sa imi dati un sfat sa ma imbrac sa imi ascund un pic rotunjimile........

    2
    0

  • geo pe 12 Aug 2008, 23:38
    cum sa ma imbrac?

    am 15 ani shi sunt la liceu.Mereu trebuie sa fiu inpecabila si sa arat bine.Ma puteti ajuta spunandu-mi cu ce sa ma imbrac sau ce accesorii sa port in acest sezon?

    1
    0

  • cristina pe 2 Aug 2008, 03:02
    moda si virsta

    in moda nu cred ca virsta e problema... ci starea de spirit pe care o emana cel care poarta o anumita haina. In general poti avea 40, 50 .. ani ... daca ai o anumita alura, si o anumita tinerete interioara, un pic de indrazneala si temeritate poti purta si ultimele noutati in moda adolescentiilor si bine inteles daca nu te dezavantajaza fizic. Spre exemplu, eu personal am propria mea imbinare de culori, haine care unele sint gen anii 80-90 cu accesorii din 2008 ultim trend!| SAu si mai indraznet, culori de rosu aprins in combinatie cu mov metalic si citeva suvite de par rosi sau mov care dau o nota aparte asta pentru un party intre amici si cind ma gindesc ca am 41 de ani si din totdeauna mi-a placut sa ajustez noiile tendinte la ceea ce simt eu si cum ma avantajaza . Deci fetelor, femeiilor.. nu moda va modeleaza ci voi modelati moda in functie de avantajele pe care vi le aduce :) deci creati ceva unic ... fiti unice! xoxo kisses from canada.. cristina

    0
    0

  • andreea pe 18 Iul 2008, 12:25
    ....

    este extraoridnar...cate personae cer sfaturi unei reviste de fashion...stiu ca sunt daor un copil..e advarat unul de 16 ani..care adora tot ce tine de moda...si e adevarat k nu am nici o hainuta care s anu fie modificata de mine...sa nu aiba amprenta mea...dar nu asta conteaza.... nu inteleg de ce revistele de moda din romania...nu au cativa designeri ai revistei care sa se ocupe de vestimentatia cititorlor..bine inteles contra cost.....ganditi-va la idee...ati fi prima revista din romania care isi scoate cititorii la shoping :D

    0
    0

  • flory pe 17 Iul 2008, 14:27
    cum sa ma imbrac

    am 16 ani sh nu prea stiu cu ce sa ma mai imbrac ..... pt k eu ma imbrac la moda ... cred... si nu stiu ce sa mai fac pt k nu sunt multumita.... dak atzi putea sa ma ajutatzi ar fi bn... va multumesc!

    0
    0

  • ioana pe 20 Iun 2008, 22:43
    cu ce sa ma mai imbrac

    cu aceasata noua moda eu chiar nu stiu cu ce sa ma mai imbrac, prietenele mele ma tot critica ......chiar am nevoie disperata de ajutoe mai ales ca eu sunt putin plinuta si unele haine nu arata bn pe mine si trebuie sa le port cu ceva peste........

    0
    0

  • simmy pe 16 Iun 2008, 19:17
    !

    si yo am o geanta stil plik din grecia este mikutza dar inkapatoare , cu model floral ji o pot purta la orice fel de imbrakaminte , mai putin la cea sport ..... kand ma imbrak nu mi ia foarte mult timp sa mi aleg hainele dar tot timpul sunt atenta sa fiu la moda si asortata mai ales accesoriile nu mi lipsesc niciodata . :D

    0
    0

  • binca pe 9 Iun 2008, 22:26
    cum sa ma imbrac???

    shtiu k sunt prea mik pt kestii ed astea shi multzi(multe)..o sa kredetzi k sunt a fata stupida k apelez aici..de la o varsta atat de frageda..(14 ani)..dar...eu ma inmbrak la moda..kred..dar nu sunt multzumita..ce sa fc? :-??

    0
    0

  • iulia pe 13 Mai 2008, 18:57
    accesoriile la moda

    Buna !.Pt ca am multe accesorii argitii si cateva aurii cateva colorat etc.Dar problema este alta . Nu stiu ce este la moda in domeniul accesoriilor.Ma puteti ajuta?O,apropo am 24 de ani

    0
    0

  • carmen pe 17 Apr 2008, 00:46
    cum sa ma imbrac?

    sunt blonda ochi caprui,ten mai inchis.as vrea sa stiu daca se poarta.am un top rosu si pantofi rosi si un maieu si o fustita scurta pe galben. se poarta rosu si galben? va rog ajutatima.....

    0
    0

  • claudia pe 7 Apr 2008, 01:35
    cum sa ma imbrac??

    ajutati`ma va rog....pe 19 aprilie este majoratul prietenei mele....cu ce as putea sa ma imbrac??? :X:X:X

    0
    0

  • Tia pe 27 Mar 2008, 10:17
    rochita cununie

    Ajutati-ma cu o idee va rog: am cununia pe 1 iunie si caut disperata prin oras o rochita (ideea mea ar fi sa fie: colorata- cu galben daca se poate, ceva genu baby dall). Multumesc!

    0
    0

  • savu victoria pe 13 Mar 2008, 12:23
    cum sa ma inbrac

    vreau sami spui cu ce sa ma inbrac de primavara

    0
    0

  • ela pe 9 Mar 2008, 19:03
    pt lyly

    draga lyly, eu cred ca moda de anul asta te va avantaja. de incaltat, balerinii sunt ok, nu te fac sa pari mai inalta (si inteleg ca-ti place stilul), iar de imbracat uitate spre moda anilor '80: cred ca stilul ala chic si nebunesc fura ochii, adica ne poate ascunde defectele in culori si forme ce nici un alt stil nu reuseste. eu zic sa incerci!

    0
    0

  • Lyly pe 7 Mar 2008, 17:33
    Cum sa ma imbrac?...Ce stil?...?

    Buna tuturor! Am 25 ani, 1.82 m. 80 kg...:) Si NU stiu cum sa ma imbrac...:( Ma simt bine in tinute sport dar imi plac si cele elegante si la moda dar fiindca sunt inalta nu stiu ce mi de potriveste mai bine. Am nascut de un an si de aceea sunt mai plinuta dar nu se vede ca as fi mare :) pentru ca sunt inalta si as vrea sa fiu si eu in ton cu moda dar nu stiu ce haine sa imi iau pentru ca am si un pic de burtica si niste aripioare...offf . Ma poate ajuta cineva? Va rog si va multumesc.

    0
    0

  • maria-cristina pe 4 Mar 2008, 18:26
    :)

    uhm..am citit in mai multe articole..nu doar de pe acest site...foarte multe femei..sa zicem pana in 30 de ani...ink trag sa arate in apropiere de 20....eu am 19 ani..si dupa spusele prietenilor mei...am un stil unic..multe haine mi le fac chiar eu...dar stilul meu..ma face sa arat de 16 ani..mai ales ca am si fata si corpul putin mai copilaros sa spun asa...eu ma simt bine asa...desi uneori imi trece prin minte k ar trebui sa devin mai eleganta...adopt stilul elegant doar la ocazii deosebite...eu zic ca pana la 25 de ani poti sa alegi si haien care sunt mai adolescentine...dupa 25 de ani...intradevar...incepi sa treci la stilul de doamna...eu inca mai am 6 ani..de care profit la maxim:)))

    0
    0

  • IRINA pe 2 Mar 2008, 15:42
    buna - sfaturi pt doamne

    nu pot sa spun ca sunt experta in domeniul , dar imi plac colectile din fiecare sezon de vara primavara. sfat pt ioana: - imbraca-te cu ce iti sta bine , cu ce te simti in largul tau dar sa si iti placa uite : rochii, fuste, bluze, camasi) cu imprimeu (floral sau cu figuri geometrice). sfat pt soydan: - curelele late ar fi de bare ajutor , pt ca vine primavara poti purta maieu matase , satin , mai largute care iti este de ajutor si iti acopera si burtica in acelasi timp.Pt a fi in pas cu moda incearca careurile patratele camasa patratele maieu patratele si asorteaza cu o geanta colorata cat mai mare sau cu fundite. pt carmen : - Se vor purta rochiile largi, pana la genunchi, pe timpul zilei si rochiile vaporoase pentru seara. Si pantalonii vor fi la moda, atat cei lungi, cat si cei pana la genunchi, iar cei Capri se pot purta cu pulovere largi. Nu-ti face griji, este un trend care amesteca stilul sport cu cel chic, astfel incat vor rezulta combinatii interesante din acest amestec etno. Amestecul acesta surprinzator va fi ca o gura de aer proaspat in tendintele de pana acum.Pregateste-te pt o schimbare :). pt simona : - Multe vor sa para de 17 , 18 sa para mai tinere. Culorile sunt preponderent metalice cu nunate de gri, bej, roz pal, verde inchis si chiar alb. Fustele ample, lungi pana in pamant sau midi, gofrate si cu talia inalta, incearca si tinutele de seara sa fie stralucitoare si pline de feminitate. pt mai multe informatii intra pe http://www.info-ghid.com/ si ai detaliat de la coafura pana la pantofii care ti se potrivesc. va pup si aveti un site informativ si util

    0
    0

  • simona pe 1 Mar 2008, 09:25
    ceva nou

    pana acumma imbracam mai mult sport,adica blugi ,adidasi , si ceva o unu ticou.as vrea cu venirea primaverii sa imi schimb lokul.am 21 de ani si nu as mai vrea sa par de 17:) ,as vrea sa arat exact de 21 .ce ar trebui sa fac ?invatati ma cum sa ma imbrac pt k nu stiu cum sa ma imbrac.va multumesc

    0
    0

  • Carmen Bandila pe 29 Feb 2008, 18:35
    moda intre 40-50 ani

    Am 46 de ani,55 de kg,170cm si as dori sa stiu daca tinutele sport (blugi,tricouri bbc,pantofi sport sau adidasi,scurte tercot) sunt recomandate sau nu pentru o persoana de varsta mea. Membrii familiei ma accepta, eu ma simt comod in aceste tinute, dar anumite comentarii imi dau de inteles ca trebuie sa ma imbrac ca o persoana care are 46 de ani, nu ca o persoana mai tanara. Unde gresesc?

    1
    0

  • soydan maria pe 29 Feb 2008, 08:45
    cum sa ma imbrac

    am 23 de ani de 2ani am nascut si am ramas cu burta as vrea niste sfaturi cum sa ma imbrac sami acopar burta am 1 60 inaltime si 63 kg un sfatva rog multumesc

    0
    0

  • ioana pe 28 Feb 2008, 18:34
    moda

    cum sa ma imbrac?

    0
    0

  • ioana pe 28 Feb 2008, 18:31
    moda

    vreau sa primesc si eu sfaturi cum sa ma imbrac

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod