Poartă bijuterii în nuanţa anului 2015. Descoperă Marsala!

Marsala a fost aleasă de compania Pantone, considerată o adevărată autoritate în lumea cromatică şi principalul furnizor de sisteme de culoare, drept nuanţa anului 2015!
Culoarea, descrisă ca un roşu natural şi robust este asemănătoare cu cea a vinului şi este menită să evoce bogăţia unei mese pline. Nuanţa, care a înlocuit Radiant Orchid (vedeta lui 2014), a trezit deja o mulţime de reacţii. În timp ce unii spun că nu este foarte reuşită, întrucât nu inspiră optimism, alţii susţin că Marsala este o nuanţă de pământ, care ne face să ne reamintim de originile şi rădăcinile noastre.

„Este o culoare organică, însă are, totodată, un aer sofisticat“, a declarat directorul Institutului Pantone, Leatrice Eiseman.

Crystal-Fashion®, branding partner Swarovski îţi propune o serie de accesorii în această nuanţă sofisticată care are este menită să ne îmbogăţească mintea, corpul şi sufletul şi să transmită încredere şi stabilitate.

La o rochie de seară, perfecţi sunt cerceii Amethyst Tanzanyte, Navette Berry, Rose Round Ice Queen, care au un efect extravagant şi pot adăuga o notă de strălucire suplimentară pentru o apariţie pe covorul roşu, la o gală sau la un eveniment din viaţa privată!

La o ţinută casual, ai la dispoziţie modelele de cercei simpli şi delicaţi Chaton Flower, Tripple Xilion, Chaton Ball, Pear şi Chaton Pear, care adaugă o notă de feminitate şi eleganţă suplimentară unei ţinute de zi cu zi.

Femeile îndrăzneţe pot purta inele care, cu siguranţă, vor fi remarcate.
Full Color Tripple Xirius, Tube Ring Black Cement, Margarita, Chaton Square, Half Chaton Ball şi Mini Chic Ring sunt realizate din cristale Swarovski în nuanţa vinului.

În privinţa brăţărilor, Fuchsia Slake, Fuchsia Purple Slake, Butterfly Bracelet şi W Bracelet pot completa cu succes o ţinută relaxată, cu aer degajat.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod