PANDORA - bijuterii inspirate de natură, in noua colectie de toamna

PANDORA prezintă noua COLECŢIE DE TOAMNĂ 2015, care cuprinde bijuterii inspirate de natură, precum şi de trendul heraldic actual. Astfel, un regat magnific şi fermecat este adus la viaţă prin reinterpretarea unor simboluri străvechi şi a unor teme ca flora, fauna, frunzişul şi penajul, reimaginate în bijuterii din argint 925 şi aur de 14k, împodobite cu pietre strălucitoare şi detalii filigranate. Aceste piese extraordinare, finisate manual, sunt create din materiale de cea mai înaltă calitate, reprezentând contopirea meşteşugului tradiţional cu designul modern.
O nouă legendă. Vedeta acestui sezon este Seria Pene Maiestuoase, care explorează esenţa spiritului estetic al PANDORA şi stilurile din colecţiile precedente, pentru a crea o nouă fluiditate stilistică, inspirată de aripile impunătoare şi de simbolismul păsării Phoenix. „Există un interes reînnoit în vechi poveşti, care au devenit sursa inspiraţiei pentru anumite părţi din colecţie, cu interpretări moderne ale basmelor clasice, precum şi ale miturilor antice şi ale legendelor”, explică Lee Antony Gray, Vice President Creative, Group Design.

Prezentând linii fluide care sugerează mişcarea şi subliniind ideea unor bijuterii deopotrivă sculpturale şi jucăuşe, noua serie este construită pe bazele bine-cunoscutei serii de pene de la PANDORA şi pe fascinaţia recurentă a modei pentru acest motiv diafan. Realizate din argint 925 împodobit cu pietre pavé sclipitoare, penele maiestuoase ale păsării de foc prind viaţă în talismanele, cerceii, inelul şi pandantivul PANDORA.

Farmec vintage. Dând senzaţia unor comori moştenite, noua Serie Eleganţă Atemporală de la PANDORA este inspirată de bijuteriile de familie. Tăieturile clasice ale pietrelor combinate cu tehnicile inovatoare ale meşteşugului transmit un farmec vintage. Aceste piese rafinate aduc o notă glam ţinutelor de zi sau de seară, completând un stil feminin şi senzual.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod