O prințesă model: Olympia a Greciei este imaginea noii colecții de genți Louis Vuitton

Casa de modă Louis Vuitton a desemnat-o pe Prințesa Olympia a Greciei și Danemarcei drept imaginea noii colecții de poșete The Capucines.
Modelul în vârstă de 24 de ani a călătorit la Paris pentru a realiza ședința foto alături de celebrul fotograf de modă Mikael Jansson. Ea a prezentat poșetele în nuanțe de verde oliv, verde smarald și bleumarin din cea mai nouă colecție a casei de modă.

Stilistul Isabelle Kountoure a pus în evidență și piese vestimentere emblematice pentru acest sezon ale brandului de lux, precum trenciuri, bocanci de tip combat și fuste cu croială de tip A. Machiajul a fost realizat de makeup artista Hannah Murray, iar coafura a fost creată de hairstilistul Marc lopez.

Colecția Capucines, numită după primul magazin Louis Vuitton deschis în 1854 în Paris, pe strada Neuve-des-Capucines, este reinventată în fiecare sezon.
În acest sezon, piesele Capucines sunt reimaginate în culori noi, având inițialele LV realizate din perle și sidef Abalon.
„Louis Vuitton a ales eleganța tinerei membre a familiei regale pentru a exemplifica noul stil Capucines în Orașul Luminilor. Esența șicului franțuzesc, designul geometric și semnătura specifică reprezintă perfect acel savoir-faire al casei de modă”, se arată într-un comunicat al celebrului brand parizian.

Prințesa Maria-Olympia a Greciei și Danemarcei este un model american care face parte din Familia Regală a Greciei.
Este primul copil și singura fiică a lui Pavlos, Prințul Greciei, și a soției sale, Marie-Chantal Miller.

Bunicii săi paterni sunt Regele Constantin al II-lea al Greciei și Anne-Marie a Danemarcei, care au fost ultimii monarhi ai Greciei. Maria-Olympia este înrudită și cu membrii Familiei Regale a României - Regina Elena, mama Regelui Mihai, a fost sora Regelui Constantin I al Greciei.

Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod