MOOGU White Spark Beauty: colectia de bijuterii ready-to-wear 2017

Versatile, usor de purtat si de integrat in orice tinuta, realizate cu o deosebita grija pentru detalii si ideale pentru a exprima o feminitate exuberanta, ce nu tine cont de varsta. MOOGU a reunit toate aceste calitati, intr-o colectie de bijuterii ready-to-wear accesibila, ce poarta cu sine vibe-ul metropolelor urbane: White Spark Beauty 2017.
Fidela in egala masura esteticii minimaliste si artei contemporane, Andreea Mogosanu a conceput noua colectie ready-to-wear “White Spark Beauty” ca pe un omagiu adus clientelor de pretutindeni, povestilor de viata ale acestora si nevoii permanente de individualizare. Design-ul original al pieselor, ce mizeaza pe o geometrie clara, bine definita si lipsita de artificii, este completat de elemente stilizate inspirate de natura si discret integrate in ansamblu: de la cerceii care pun subtil in valoare lobul urechii, pana la cerceii clasici rotunzi sau cei prelungi, alcatuiti din cercuri de diferite dimensiuni.


Fie ca este vorba despre o bratara fixa din care se prelinge un lant fin la capatul caruia straluceste o piatra desprinsa parca din constelatia frumusetii sau despre un pandant cu zirconiu clar, dispus pe un colier prelung, bijuteriile ready-to-wear “White Spark Beauty” sunt menite a fi purtate zilnic si indragite din ce in ce mai mult pe masura trecerii timpului. Sufletul fiecarei femei tresalta negresit in fata unei bijuterii pretioase, adeseori achizitionata cu eforturi financiare si pastrata pentru ocazii speciale.
Insa nu aceasta este menirea podoabelor.

MOOGU creeaza bijuterii de o calitate ireprosabila, pe care orice femeie si le poate permite si care nu se demodeaza nici peste un sezon, peste un an sau peste un deceniu. Sunt piese care astern un zambet pe chip in mijlocul unei zile mohorate de toamna, care emana relaxare si acel aer cool, propriu oamenilor constienti ca visurile pot fi indeplinite si care pun in valoare stralucirea emanata din interior de fiecare persoana.

Bratarile, pandantele si cerceii care alcatuiesc colectia MOOGU White Spark Beauty 2017 sunt realizate din argint placat cu aur rose si incrustate cu zirconii clare, la cerere putandu-se opta si pentru variantele din aur si pietre pretioase.


Piesele sunt disponibile deja online pe www.moogushop.com si in showroom-ul MOOGU situat pe Strada Brezoianu nr.4, et.2, precum si in concept-store-urile Molecule-F din Promenada Mall, et.1 si The Place X (Calea Victoriei nr.83-85).
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod