Tudor Tailor lansează Fusion Art, noua colecție Toamnă-Iarnă 2016–2017

Brandul românesc de costume bărbătești made-to-measure Tudor Tailor anunță lansarea noii colecții de costume și accesorii pentru bărbați pentru sezonul Toamnă-Iarnă 2016-2017, reunite sub conceptul Fusion Art. Noua colecție, care exprimă îmbinarea dintre artă și stil, a fost prezentată într-un eveniment special care a avut loc la showroom-ul Tudor Tailor din București.
Tudor Tailor propune pentru sezonul toamnă-iarnă 2016-2017 costume pentru bărbați într-o cromatică variată de tonuri mature, dar luminoase, care împreună oferă colecției o subtilă influență retro, cu un aspect modern și impozant fără efort.

Materialele de cea mai înaltă calitate – lână sau amestecuri de lână și mătase ori mohair, nuanțele elegante  și culorile accent oferă un caracter dinamic, un imbold de energie inspirat de finalul sezonului rece și apropierea primăverii.
Clienții Tudor Tailor vor putea combina piese în nuanțe somptuoase, cu note retro  de maro și verde, complementate de piese albastru intens sau violet, ideale pentru a lumina o ținută în sezonul rece. Piesele în tonuri aprinse de rosu sau roz sunt echilibrate într-o manieră masculină de nuante dealbastru sau culori neutre. Cromatica noii linii de costume este îmbogățită de tonuri elegante de burgundy, ușor de combinat cu piese în albastru intens. Nu lipsesc nici nuanțele sobre de gri sau negru, care balansează tonurile deschise la culoare.

Melanjul cromatic al noii linii de costume Tudor Tailor vine să susțină tocmai conceptul Fusion Art al colecției Toamnă-Iarnă 2016-2017.

”Cu fiecare nouă colecție, misiunea Tudor Tailor merge dincolo de a croi perfect un costum bărbătesc de calitate.
Ne propunem să rafinăm experiența de a purta un costum și să o transformăm într-o atitudine și un stil de viață în sine”
, declară Alin Copîndeanu, CEO și co-fondator Tudor Tailor.

Colecția Tudor Tailor Toamnă-Iarnă 2016 – 2017 este disponibilă în Flagship Store-ul din București, pe Calea Floreasca 112, și în showroom-urile din Cluj și Timișoara. Întreaga gamă de produse - costume, cămăși, pantofi sau accesorii, precum și articole de marochinărie personalizabile (genți sau huse de laptop și tabletă) - se pot achiziționa și prin intermediul magazinului online www.tudor-tailor.com, urmând ca aceasta să fie disponibilă și la nivel internațional.

Serviciile Tudor Tailor sunt personalizate în funcție de fiecare client în parte, iar produsele sunt croite urmând măsurile exacte ale clienților.
Aceștia au, de asemenea, posibilitatea de a alege țesătura dorită din aproximativ 5000 de materiale provenite de la cei mai renumiți și respectați furnizori din întreaga lume, între care Holland&Sherry.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod