Modă. Cum îți alegi perechea perfectă de cercei, în funcţie de forma feţei

Cum alegi cerceii în funcție de culoarea și lungimea părului

Deşi nu există reguli clare care să ne spună cum poți alege o pereche de cercei în funcție de culoarea părului, consultantul District 10 îți recomandă ca pentru părul blond sau cu reflexii aurii să alegi o pereche de cercei în aceleași nuanțe. De asemenea persoanele cu nuanțe închise la păr găsesc cerceii argintii mai potriviți pentru look-ul lor. Dacă ești roșcată, de obicei nuanțele de auriu se completează de minune cu reflexiile părului, dar poți încerca de asemenea și combinații mai jucăușe de culori.

 
Când vine vorba despre lungimea părului, în general persoanele cu părul foarte scurt, care au lobul urechii descoperit, pot purta absolut orice formă de cercei. Pentru părul lung cele mai bune alegeri sunt cerceii alungiți sau de tip candelabru, preferabil în culori vii sau cu sclipiri strălucitoare. Dar dacă alegi să îți porți părul prins sau ai o coafură elegantă care nu îți acoperă urechile, poți alege orice pereche îți dorești pentru că se va completa perfect indiferent de situație.


Alege-ți cerceii în funcție de personalitatea ta!
Accesoriile sunt modul în care ne exprimăm stilul și personalitatea. De aceea ar trebui să îți dai frâu liber imaginației și să te joci cu forme și culori care spun ceva despre tine. Experimentează și vezi care design este potrivit pentru tine, dincolo de regulile convenționale. Și pentru că suntem în luna februarie și sărbătorim iubirea, nu uita să te îndrăgostești în primul rând de tine și de stilul tău inconfundabil!!!
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod